To mój pierwszy spalacz w życiu
![:padam:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/notworthy.gif)
oka wiec wrzuce 4
kiedy jest je dobrze brac?
Napisano Ponad rok temu
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy tfb treca jest spalaczem, ktory moga zazywac kobiety? bo mama ostatnio przyszla i stwierdzila, ze chce sobie troche poprawic figure na lato, a ze ja ostatnio troch esiedze w teamcie, to powiedziala, zebym jej cos wymyslil. no i nie zastanawiajac sie dlugo wypalilem, ze moge sobie z nia na spole kupic TFB treca. ona bralaby tylko jego, a ja dolozylbym sobie go do TSE. acha, ile wtedy brac TSE, a ile TFB, bo teraz mam 2rano i 3po poludniu TSE.
wiec: czy TFB jest odpowiedni dla kobiet? waga ok. 70 kg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakos tak to wiesz...nie współgraod tygodnia robie sile
hehedo tej pory wszystko robilem wg rozpiski WBD
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzień dobry lub wzniosy na ławce rzymskiej1. czym zastapic martwy ciag?
4. czy moge sobie tu wrzucic 3 superserie na brzuch, jezeli tak, to kiedy? w dni, ktore nie cwicze plecow?
Cwiczenie na bica- "dopompowujace". Seria sklada sie z 3 zakresow ruchow po 7 powtorzeń.5. coz oznacza "21"?
starczy6. trening 3 razy w tygodniu
nie czytalem calego tematu, ale i tak lepiej kup sobie drazek, jesli go jeszcze nie maszjutro kupie najprawdopodobniej ekspandera. czy to ma sens? warto?
Napisano Ponad rok temu
jest to palenie fatu a wiec musisz utrzymywac wysokie tempo itd. max 1 minutka2. jakie przerwy pomiedzy cwiczeniami, jakie pomiedzy seriami?
aby przecwiczyc domowym sposobem bez dodatkowego sprzetu miesien dwuglowy istnieja tylko dwa sposoby:3. o co tu chodzi/jak sie robi "sznurek z ciezarkiem przywiazanym do kostki"?
troszke rozwine wypowiedz Guzu. pierwszych 7 ruchow robisz od dolu ciala (nog) do polowy ciala (klatki) tak ze rece tworza kat 90 stopni, kolejnych 7 ruchow robisz od gory ciala (glowy) takze do polowy ciala (klatki) tak aby opuszczajac sztange z gory rece znow tworzyly kont 90 stopni, i nastepnie 7 ostatnich ruchow sa to ruchy pełnozakresowe tak jakbys normalnie cwiczyl biceps od dolu do gory5. coz oznacza "21"? slyszalem cos o wykonywaniu, ale dokladnie nie wiem o co chodzi
tak aby nie doprowiadzic do przetrenowania, oczywiscie mozesz zmienic polaczenie partii6. trening 3 razy w tygodniu (pon. sr. pt.) czy wiecej?
wolalbym bialkoacha, dodam, ze jutro kupie najprawdopodobniej ekspandera. czy to ma sens? warto?
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Forma Practical Method Yilu dla początkujących |
KUNG-FU/WUSHU |
|
![]()
|
||
Beribazu - nowa grupa dla początkujących |
CAPOEIRA |
|
![]()