![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
pon klatka, lydki i piszczele
- wyciskanie na maszynie smitha 3x
- sztangielki na skosie 3x
- buterflay na wyprostowanych ramionach 3x / na ławce skośnej kąt 30 ściąganie rączek wyciągu 3x
- ugiecia na poreczach 3x / w pochyle sciaganie raczek bramy 3x
- wspiecia na maszynie smitha 2x
- wspiecia na hack maszynie 2x
- osla lawka 2x
- zginanie grzbietu stopy z obciążeniem 3x
wt nogi + biceps
- przysiady ze sztanga 3x
- prostowanie nog w siadzie 3x
- uginanie nog lezac 3x
- przysiady na hack maszynie tylem 3x / wykroki ze sztanga 3x
- siedzac na podłodze przodem do wyciągu, ramiona wyprostowane przed klatką piersiową opieramy na ławce, uginamy przedramiona z drążkiem 3x
- sztangielki z suplimacja nadgarstka na lawce skosnej 3x
- w opadzie tułowia przodem do wyciągu, prostowane ramienia wyciągu przed siebie, uginanie przedramienia (bez podparcia o kolano) 3x / brama 21 3x
czw barki i kaptury
- przodem przy maszynie smitha wyciskanie prowadnicy sztangi zza karku 3x
- przodem przy maszynie smitha wyciskanie prowadnicy sztangi z klatki piersiowej stosując szeroki nachwyt, opuszczamy do wysokości brody 3x
- crucifix flys 3x
- leżąc bokiem na ławeczce poziomej - unoszenie sztangielki bokiem 3x / stojąc bokiem do wyciągu bramowego - unoszenie rączki wyciągu (trzymanej za plecami) bokiem 3x
- podciąganie sztangi wzdłuż tułowia na maszynie smitha 3x / przodem na ławce skośnej głową w górę - podciąganie sztangi trzymanej wąskim nachwytem do brody 3x
- unoszenie barków ze sztangą na maszynie smitha/ siedząc - unoszenie barków ze sztangielkami 3x
pi plecy + tric
- martwy ciag 3x
- podciaganie szeroko 3x
- wioslowanie na maszynie 3x
- wioslowanie sztangielkami w tym samym czasie w uchwycie mlotkowym 3x
- sciaganie wyciagu gornego szeroko do karku 3x/ sciaganie uchwytu neutralnego do klatki 3x
- prostowanie przedramion z linkami na boki 3x
- leżąc tyłem na ławce poziomej uginanie przedramienia do klatki ze sztangielką trzymaną nachwytem 3x
- leżąc tyłem na ławce poziomej ramiona ugięte w łokciach i wyciągnięte w tył za głowę, wyprosty i ugięcia przedramion ze sztangą trzymaną nachwytem 3x / siedząc na ławce poziomej, tyłem do wyciągu dolnego prostowanie przedramion nad głowę z drążkiem lub liną wyciągu 3x