przedstawiam moj trening do wgladu
Napisano Ponad rok temu
pon klatka, lydki i piszczele
- wyciskanie na maszynie smitha 3x
- sztangielki na skosie 3x
- buterflay na wyprostowanych ramionach 3x / na ławce skośnej kąt 30 ściąganie rączek wyciągu 3x
- ugiecia na poreczach 3x / w pochyle sciaganie raczek bramy 3x
- wspiecia na maszynie smitha 2x
- wspiecia na hack maszynie 2x
- osla lawka 2x
- zginanie grzbietu stopy z obciążeniem 3x
wt nogi + biceps
- przysiady ze sztanga 3x
- prostowanie nog w siadzie 3x
- uginanie nog lezac 3x
- przysiady na hack maszynie tylem 3x / wykroki ze sztanga 3x
- siedzac na podłodze przodem do wyciągu, ramiona wyprostowane przed klatką piersiową opieramy na ławce, uginamy przedramiona z drążkiem 3x
- sztangielki z suplimacja nadgarstka na lawce skosnej 3x
- w opadzie tułowia przodem do wyciągu, prostowane ramienia wyciągu przed siebie, uginanie przedramienia (bez podparcia o kolano) 3x / brama 21 3x
czw barki i kaptury
- przodem przy maszynie smitha wyciskanie prowadnicy sztangi zza karku 3x
- przodem przy maszynie smitha wyciskanie prowadnicy sztangi z klatki piersiowej stosując szeroki nachwyt, opuszczamy do wysokości brody 3x
- crucifix flys 3x
- leżąc bokiem na ławeczce poziomej - unoszenie sztangielki bokiem 3x / stojąc bokiem do wyciągu bramowego - unoszenie rączki wyciągu (trzymanej za plecami) bokiem 3x
- podciąganie sztangi wzdłuż tułowia na maszynie smitha 3x / przodem na ławce skośnej głową w górę - podciąganie sztangi trzymanej wąskim nachwytem do brody 3x
- unoszenie barków ze sztangą na maszynie smitha/ siedząc - unoszenie barków ze sztangielkami 3x
pi plecy + tric
- martwy ciag 3x
- podciaganie szeroko 3x
- wioslowanie na maszynie 3x
- wioslowanie sztangielkami w tym samym czasie w uchwycie mlotkowym 3x
- sciaganie wyciagu gornego szeroko do karku 3x/ sciaganie uchwytu neutralnego do klatki 3x
- prostowanie przedramion z linkami na boki 3x
- leżąc tyłem na ławce poziomej uginanie przedramienia do klatki ze sztangielką trzymaną nachwytem 3x
- leżąc tyłem na ławce poziomej ramiona ugięte w łokciach i wyciągnięte w tył za głowę, wyprosty i ugięcia przedramion ze sztangą trzymaną nachwytem 3x / siedząc na ławce poziomej, tyłem do wyciągu dolnego prostowanie przedramion nad głowę z drążkiem lub liną wyciągu 3x
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czytanie ze zrozumieniem sie klaniałłłłłłłłoooooooooo pełen podziw tylko gdzie są przerwy pomiędzy ćwiczeniami ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Joks cwiczysz przedramiona? Jesli tak to podaj ile serii i powtorzen oraz jakie cwiczenia wykonujesz.
Ain't no sunshine when it's on
Only darkness every day
Ain't no sunshine when it's on
Napisano Ponad rok temu
8 cwiczen x 3 serie to 24 i odpoczynki 2 minuty to 48 minut dokladnie trwa trening
nie wliczyles dlugosci kazdego cwiczenia , chyba ze sie myle
Napisano Ponad rok temu
wiele osob widzi je poraz pierwszy dobre jest tylko ze trudne do wykonania dla poczatkujacych bo zbyt duza liczba powtorzen a do tego dochodzi jeszcze przytrzymanie sztangielek nad glowaKurde, pierwszy raz widze na oczy to cwiczenie , dobre jest?
cwicze nachwytem i podchwytem w superserii 3x bez odpoczynku a na koncu ide na sznurek 3x i nawijam go na rączkeJoks cwiczysz przedramiona? Jesli tak to podaj ile serii i powtorzen oraz jakie cwiczenia wykonujesz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak to wygląda?ide na sznurek 3x i nawijam go na rączke
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
jakas podłuzna rączka(nawet kawalek rurki widzialem), na niej zaczepiony sznurek na ktorego koncu jest obciazenie, i nawijasz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu