Słaba strona = klata
Napisano Ponad rok temu
ćwiczenia jakie robie
Wyciskanie na płaskiej ławce
Przenoszenie hantla za głowe
Wyciskanie sztanga na skośnej ławce
Rozpiętki na maszynie
Na drugie dzień czuje sie jakbym miał zakwasy na klacie ale uczycie mija po wykonaniu 3 serii na plecki z przyciaganiem drążka tyłem do karku. Ćwiczenia wykonuje sumiennie dobże sie koncentrując nad technika ruchu tylko na wyciskaniu skośnym sztanga ucieka mi troszkę do przodu ale pracuje nad tym. Najsłabiej rozwinięty mam środek i dół klatki zresztą eceńcie sami tu są moje foty http://www.fabrykasi...pic.php?t=13148
Nigdy nie czuje zmęczonej klatki podczas gdy barki biceps czy motyle czuje nieraz nawet kilka dni i z nich jestem zadowolony bo ładnie rosną tylko ta klata najsłabsze ogniwo!
Co możecie mi poradzić żeby ładnie rozbudować klate!
Napisano Ponad rok temu
a wiec za technika cwiczen. przy rozpietkach nie uderzaj sztangielkami poprostu gdy beda na wysokosci barkow juz je opuszczaj bedzie wtedy klatka lepiej napieta dalej skos napewno zbyt duzy skoro czujesz barki. a jesli czujesz tric to i zly rozstaw rak na sztandze. oczywiscie trudno na odleglosc podac wiecej szczegulow bo nie widze jak cwiczysz ale jak chcesz poczuc klatke to sztange opuszczaj wolniej a wypychaj szybko i najlepiej opuszczaj pare cm pod szyja tak minimalnie mozna powiedziec nad sutkami i nie prostuj rak w stawach tak 5 cm przed pelnym wyprostowaniem puszczaj. a na dopompowanie polecam zeby ktos stanal z kolegow za toba i po ostatniej serii odrazu zdjal z 15-20kg kg i machasz na maxa pozniej znow szybko bez odpoczynku zdjal kolejne ciezary i znow machasz na maxaroblemem jest to ze nie czuje zmęczenia mięśni klatki po zakończeniu treningu podczas troszke czuje że jest zmeczona ale to nic w porównaniu do tego jak zmęczony jest tric i barki !
przenoszenie rob jako ostatnieWyciskanie na płaskiej ławce
Przenoszenie hantla za głowe
Wyciskanie sztanga na skośnej ławce
Rozpiętki na maszynie
musialbys dodac do treningu wyciskanie waskie i pompki na poreczach przodemNajsłabiej rozwinięty mam środek i dół klatki
a jesli nie czytales to zapraszam:
http://www.forum-kul...showtopic=42669
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a przy skosie to juz nawet przedni akton barkow
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...