Spadek przyrostu
Napisano Ponad rok temu
Cel:
-biceps 50
-klata 128
-waga poniżej 100
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla takich wypowiedzi az sie chce wchodzic na forum i pomagacRobiłem trening rozpiską na masę by Joks wszystko super
chcesz suple na regeneracje sciegien/stawow ? czy na dalsze przyrosty silowo-masowe?Co polecacie jaką odżywkę wziość
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...showtopic=42118
hehe
Napisano Ponad rok temu
Cel:
-biceps 50
-klata 128
-waga poniżej 100
Napisano Ponad rok temu
O to sie nie martw kolega jak mnie wczoraj zobaczyl to powiedzial ze taki spuchniety jestem ze ledwo oczy mi widac heheW takim tempie przyrostu masy prześcigne Joksa za miesiąc
a wiec proponuje cyklicznosc trening w ktorym sie masujesz, zdobywasz sile oraz rzezbisz zdobyty miesien i po zakonczonym cyklu znow od nowa. cos dla osob ktore chca zdobyc miesien dobrej jakosci bez fatu lub masowac sie z jednoczesnym spalaniem tluszczuFatu sporo jest dlatego że nie robiłem rzeźby nie chciałbym w zimę robić
jak masz problem z fatem to odradzam gainera. co najwyzej kreatynke bo juz masz 5 miesiecy. jak nie chcesz mono bo troszke ciagnie wody to cytrynka i do tego r-types biogenixa lub jesli cie nie stac zwykle ala biogenixa oraz carbo i tauryne. carbo w twoim przypadku nie jako transporter bo tym bedzie ala i tauryna ale po treningu by odnowic zapas glikogenu lajtowo 50g. bo widze ze musisz ograniczac wegleChodzi mi konkretnie o odżywkę na dalsze przyrosty
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
hmm wydaje sie to idealnym wyjściem dla mnie twoja rozpiska jest sprawdzona więc wiem że napewno dużo daje nie wiem jak z tym drugim treningiem. Możesz opisać mniej więcej na czym polega ten trening? Zastanawiam się nad zakupem Mono z olimpu tego co wpier polecałeś fajna oferta jest 300 caps za 65 zł tanio i może pomóc nie chciałbym inwestować w niesprawdzone odżywki. Nie wiem jak na mnie podziała to 2 coś ;p.a wiec proponuje cyklicznosc trening w ktorym sie masujesz, zdobywasz sile oraz rzezbisz zdobyty miesien i po zakonczonym cyklu znow od nowa.
szalejesz widać po fotach niezle efekty twojego treningu wygląd zajebisty ^^O to sie nie martw kolega jak mnie wczoraj zobaczyl to powiedzial ze taki spuchniety jestem ze ledwo oczy mi widac hehe
Cel:
-biceps 50
-klata 128
-waga poniżej 100
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...showtopic=42454
dlugosc pojedynczego cyklu z 6 tygodni mozesz skrocic na np: 4 tygodnie lub wydluzyc do 8 tygodni zalezy jak tam bedziesz sie lepiej czul. jesli szukasz sprawdzonej kreatyny to moze byc to kaizena
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pochodzi ona z najlepszych surowcow - niemcy i laboratoriow skw ktore produkuja najlepsza i najczystsza kreatyne na swiecie. teraz w promocji przeceniona wiec mysle ze warto
Napisano Ponad rok temu
Cel:
-biceps 50
-klata 128
-waga poniżej 100
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z Góry Dzięki
Napisano Ponad rok temu
O to onMożesz wkljic ten plan skoro tak go zachwalasz
Pon Klatka + tric
wyciskanie sztangi na ławce poziomej 4 serie 12/10/10/8
wyciskanie sztangi na ławce skosnej 4 serie 12/10/10/8 (co 2 tyg zmieniac z dołem)
rozpiętki 4 serie 12/10/10/8
sciaganie liny wyciagu gornego. jak niemasz liny to krotki drazek nachwytem 3x 12/10/8
wyciskanie francuskie sztangi do czola 12/10/8
wyciskanie francuskie sztangielki zza glowy 12/10/8
sroda plecy + bic
wioslowanie sztanga podchwytem 3x 12/10/8
sciaganie wyciagu gornego w szerokim chwycie zza karku 3x 12/10/8
sciaganie uchwytu neutralnego do klatki 3x 12/10/8
martwy ciag 3x 12/10/8
ugiecia ramion ze sztanga łamana 3x 12/10/8
ugiecia ramion ze sztangielkami na lawce skosnej z suplimacja 3x 12/10/8
młotki 3x 12/10/8
piatek nogi + barki
wyciskanie sztangi zza glowy 3x 12/10/8
unoszenie sztangielek wysoko bokiem w gore 3x 12/10/8
unoszenie sztangielek w opadzie tulowia 3x 12/10/8
podciaganie sztangi do brody w waskim chwycie 3x 12/10/8
sztruksy 3 po 15
przysiad ze sztanga 4x
wykroki ze sztanga 4x
wchodzenie na laweczke 4x
wspiecia 4x
PLAn by JOKS POlecany by JA ;d
oks Joks będe pytał o tamto
Cel:
-biceps 50
-klata 128
-waga poniżej 100
Napisano Ponad rok temu
- podciaganie sztangi w waskim do brody , tu dalbym chwyt na szerokosc barkow
- rozpietki zmienialbym co 2x trening raz na skosie raz na plaskiej
- dla urozmaicenia bardziej klatki czasami drugie cwiczenie robic jako pierwsze wtedy wiekszymi ciezarami zaatakujesz skos na nastepnym treningu a znow na kolejnym normalnie jako pierwsze cwiczenie płaska
- mlotki jesli dobrze pompuja to nie zmieniłabym bym ich, jesli jednak czujesz ze nie jest do cwiczenie dla Ciebie bo wiele osob narzeka to dopompowac biceps np: na bramie, lub sztanga 21 lub przy uzyciu liny na wyciagu dolnym
imo przeczytaj temat: indywidualizacja treningow tam sie dowiesz pod swoja budowe ciala jak czesto zmieniac jakies cwiczenia. a wiec ostatnie cwiczenie na biceps zmienialbym co jakis czas na te co podalem tak samo z tricepsem. mozna ostatnie cwiczenie zmieniac jakies np:pompki w podporze tylem bo na porecze pewno bedziesz za slaby, czy unoszenie sztangielki jednoracz w opadzie. na inne partie gdzie sa duze miesnie juz nie trzeba tak czesto zmieniac cwiczen. jednak i np na barki bym cos zmienil i zamiast unoszenia sztangielek w opadzie tulowia jako drugie dal wyciskanie sztangi z klatki na wysokosc brody lub unoszenie sztangi/sztangielek w przod przed siebie tak wiesz by co pewien czas zmienic chociaz jedno cwiczenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cel:
-biceps 50
-klata 128
-waga poniżej 100
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cel:
-biceps 50
-klata 128
-waga poniżej 100