co dla mnie?
Napisano Ponad rok temu
16 lat,
173cm wzrostu,
65kg,
trening 4 razy w tygodniu, dieta.
Powiedzmy, że mam na to 200zł.
Pytam hipotetycznie, bo za odżywki wezme sie chyba trovhę później, zresztą i tak teraz z kasa krucho. Z góry dzięki za odpowiedź.
Napisano Ponad rok temu
Może na początek coś na masę a z czasem przyrostu i dodać tą kreatynę do zestawu..
Jeśli nie jadłeś wcześniej dużo odżywek to nie jest wskazane szukania czegoś mocnego bo da tyle samo co słabszy suplement..
Animall pak to podstawowa odżywka - ok. 70 zł.
do tego jakiś gainer, cena zależy od proporcji i składu jaki wybierzesz [pacz glutamina] / lub jak chcesz wyjść jeszcze taniej to po prostu białko plus węglowodany..
Z czasem możesz zabrać kreatyne z dekstozą ale jak na początek to uważam że nie ma sensu..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Odradzam jedzenia samej kredki lub białka jak to co niektórzy robią..
Może na początek coś na masę a z czasem przyrostu i dodać tą kreatynę do zestawu..
Jeśli nie jadłeś wcześniej dużo odżywek to nie jest wskazane szukania czegoś mocnego bo da tyle samo co słabszy suplement..
Animall pak to podstawowa odżywka - ok. 70 zł.
do tego jakiś gainer, cena zależy od proporcji i składu jaki wybierzesz [pacz glutamina] / lub jak chcesz wyjść jeszcze taniej to po prostu białko plus węglowodany..
Z czasem możesz zabrać kreatyne z dekstozą ale jak na początek to uważam że nie ma sensu..
No ok. Zdecycuje się na ten animal pak i gainer. Tylko jaki ma być mniej więcej skład tych dwóch odżywek? Jeszcze nie kupowałem nigdy i nie mam w tym doświadczenia - chciałbym po prostu kupić cos konkretnego a nie gówno. Może dacie przykłady konretnych dobrych produktów - jaki producent?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mikołaj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie zgodze się że mutant jest drogi,1 kg kosztuje 28 zeta,to mniej niż monster mass a różnica składowa jest porażająca.Drogi to jest Up your Mass
Up your Mass - 4.5 kg za 210 zl mniej wicej to az tak drogo nie jest zalezy tez dla kogo
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie to drogo,bo w tej cenie mam najsmaczniejsze białko świata-Lean Dessert",Ostrowie i jeszcze zostaje.
Ostrowia taka smaczna ?
LEan Dessert z BSN - no to wyjdzie ze 4 opakowania ktore przy 3 dawkach na dzien starcza na 25 dni
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak pisałem w innym poście,mieszam 1 porcje Lean Dessert z 40 gramami Ostrowii,mam tanio smak i skład.
a wracajac do gainera
Up your mass czy True Mass BSN ?
slyszalem iz ten drugi zawiera 6 rodzajow bialka, wolno wchlanialnego az do 8 godzin, z tego co wiem to Up your mass ma tylko 3 rodzaje białka,
czyli sumujac True Mass jest lepszym gainerem na hamowanie katabolizmu ?
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten up your mass niby jest dużo droższy ale jedna porcja to 132g, a mutant mass 360g więc szybciej sie kończy (tak wyczytałem na allegro) więc nie wychodzi dużo drożej. A co daje lepsze efekty?
gainer nie daje efektow ;p to tylko uzupelnienie diety
a porcja mutant massa to 260g - zaleca sie na rozdielic na 1 porcje 100-130 gram - okolo 450-500 Kcal
Litwin: czyli obecnie na rynku Up Your Mass jest najlepszym gainerem ?
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Ja chcę Up your mass jako potreningowca a Goliatha właczyć do diety
Bo weź np Serious mass 1250Kcal i 50gr białka ale porcja jak dla koniac, pół porcji tak muli, że nie da się tego zjeść
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu