Od jakiego wieku mozna uzupelniac diete odżywkami i suplemen
Napisano Ponad rok temu
Zamiescilem ta prawde kulturystyczna ze wzgledu na dwa ostatnie zdania. Tycza sie one nie tylko wieku ale wogole poczatkujacych.
To odpowiedz na liczne glupie pytania ile mi pojdzie po tym ? co kupic ? a diety nie mam ale to tamto...
Przeczytajcie i zapamietajcie dwa ostatnie zdania.
pozdro
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ogolnie zdrowe podejscie do kulturystki dla mnie to robienie tego dla siebie, lepszej sylwetki i ogolnej poprawy funkcji organizmu, a zdrowe odzywianie to podstawa nawet bez cwiczen silowych lub obojetnie jakich.
A wogole to mnie juz dobija kiedy chlopak chce robic mase a sie okazuje ze ma deficyt kaloryczny. albo uwazanie mety za sposob na niedozywienie
tematow takich bylo tysiac i bedzie jeszcze duzo
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
ale czy codzienne walenie prolki, wyciskanie na klate po 20 serii dziennie i przesciganie sie w rekordach w tym cwiczeniu nazwiesz kulturystyka ?
gdzie ćwiczysz?? na profesjonalu?? w jakiej dzielni mieszkasz spokojnej umiarkowanej dosc bogatej?? wejdz na biedne dzielnice gdzie za cała siłownie robi sztanga i ławka niestac wszystkich na diete a jak odłożą juz pieniadze na cykl to sobie zapodaja jak najwiecej kokxu zeby sie wybic dojsc do jakiegos wala zeby miec pieniadze póxniej coraz wiecej i wiecej walic zeby siac postrach stac sie panem podwórka a nastepnie panem miasta... takie sa realia 90% bo to zaczyna kokxowac po to zeby siac postrach zeby sie bali kłaniali
niestety każdy nazywa to inaczej malo kto przyzna sie ze dzieki koxom chce sie wybic. Ja np własnie po to siegnelem za kokx zeby sie wybic cos zakrecic to co zaplanowalem udalo mi sie i teraz mam na to wyjebane powodzic mi sie powodzi nie narzekam ale nie kazdemu wszystko pojdzie po mysli mi tez nie szlo
SZACUNEK LUDZI ULICY
Napisano Ponad rok temu
Ogolnie mieszkam na typowym blokowisku powstalym w latach 60-tych, klasa robotnicza i widze na okolo pelno ludzi wykolejonych zyciowo, mlodych bez perspektyw na przyszlosc, sam zaczolem cwiczyc na osiedlowej silce, ktora sam zalozylem z pomoca ziomeczkow u mnie w bloku, zaczolem cwiczyc bo w moim srodowisku trzeba byc przykozaczonym hustla bo inaczej nie dasz sobie rady, teraz jakis szacunek mam, nikt na mnie krzywo nie spojrzy na ulicy
Obecnie cwicze w klubie kulturystycznym i nie porzucilem silowni po rozpadzie "piwnicy" ( przez jebane w dupe szpiegowskie siatki sasiadow [konfidencie zrob mi zdjecie]) a wiekszosc ziomkow nic nie robi tylko kombinuja na miescie, ja tez tak robie ale mam oprocz tego pasje i zajecie i min. wymowke czemu nie jaram czy nie pije:
-zrzucasz sie na trawe? -nie bo na cyklu jestem,
ogolnie silownia mi pomaga w zyciu bo mam zajecie
ten tekst to chodzilo mi o przynajmniej zdrowe jedzenie bo zamias zjesc w mcdonaldzie moze to sinko przeznaczyc na cos lepszego do szamy, a nie ze biora mete bo sa niedozywieni
wogole to kulturystyka to sport elitarny, nawet na poziomie laika trzeba zainwetowac troche hajsu, ja wiekszosc kasy jaka skombinuje albo zarobie przeznaczam na moj ulubiony sport, zarcie starzy mi sponsoruja i mieszkanie tez, teraz troche bida bedzie bo zbieram na auto wlasne bo pozyczac od starego mi sie znudzilo juz
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
min. wymowke czemu nie jaram czy nie pije:
-zrzucasz sie na trawe? -nie bo na cyklu jestem,
ogolnie silownia mi pomaga w zyciu bo mam zajecie
Dokladnie ten sport jak kazdy inny pomaga " nie wydawać pieniędzy na glupoty z nudów " typu wiadomo ... na co teraz jest każdy narażony jakieś używki czy alkohol .. w duże mierze czy staie pod blokiem od 8 do 20 sam stoje ale stoje by pogadaćspotkać sie z ziomkami ale nie żeby stać żeby coś rozj.... tagże ZACHĘCAM KAŻDEGO W SZCZEGÓLNOŚCI MŁODYCH DO UPRAWIANIA TEGO SPORTU I NIE TYLKO ..... POZDRO !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale jesli ktos ma przed soba cel to i naprawde pieniadze latwiej sie zbiera heh
jeszcze trzeba miec je z kąd zbierac