Mam 15 lat... Chce byc taki jak Wy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale chce zeby przez zwykla koszulke bylo widac "kaloryfer"
nigdy czegos takiego nie widzialem;o
Napisano Ponad rok temu
nigdy czegos takiego nie widzialem;o
Wlacz TV... A jak nie znajdziesz to ja mam fotke z Jaroslawem Kurasiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Albo ćwiczysz albo pijesz:)
hmm jasne ze cwicze
u niego widac kaloryfer?
stary nie czepiaj sie juz jak jestes tak zbudowany jak kuras obecnie to ci gratuluje serdecznie... chodzi o zwykla obcisla koszulke jejQ... przypomne ze on byl pare razy mistrzem polski strongman -> ladnych pare lat temu... a ta fotke co wybrales to i tak jest ch***** i chyba sprzed... dawna...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ledwo wlazles na to forum a juz gadasz jakbys byl najmadrzejszy i kazdego mogl bluzgac. Powiedziales ze chcesz zeby bylo widac kaloryfer przez zwykla koszulke no to ja sie pytam czy takie cos w ogole jest mozliwe. Odparles ze tak. No to ja ci dalem przykladowa fotke kulturysty ktora jednak neguje twoją tezę, z braku argumentow zaczynasz mnie bluzgac. Troche mi Cie zal ale rozumiem Cie bo jestes w dosc trudnym wieku. Mam nadzieje ze jak dorosniesz to przy okazji dojrzejesz
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
nie rozbrykałeś sie za bardzo synus? wez na wstrzymaniesa ludzie i parapety...
Napisano Ponad rok temu
jestes tak zbudowany jak kuras obecnie to ci gratuluje serdecznie... chodzi o zwykla obcisla koszulke jejQ... przypomne ze on byl pare razy mistrzem polski strongman -> ladnych pare lat temu... a ta fotke co wybrales to i tak jest ch***** i chyba sprzed... dawna...
zacznijmy od tego że to nie jest Irek Kuraś!!!!
choćby dlatego że Kuraś ma grizzli wytatuowanego na łapie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pffff.
Ledwo wlazles na to forum a juz gadasz jakbys byl najmadrzejszy i kazdego mogl bluzgac. Powiedziales ze chcesz zeby bylo widac kaloryfer przez zwykla koszulke no to ja sie pytam czy takie cos w ogole jest mozliwe. Odparles ze tak. No to ja ci dalem przykladowa fotke kulturysty ktora jednak neguje twoją tezę, z braku argumentow zaczynasz mnie bluzgac. Troche mi Cie zal ale rozumiem Cie bo jestes w dosc trudnym wieku. Mam nadzieje ze jak dorosniesz to przy okazji dojrzejesz
Pozdrawiam
wcale nie uwazam sie za najmodrzejszego
stary jak cie tak zbluzgalem to sorqa
ale odpowiedz mi na jedno pytanie o czym ty kurcze xD gadasz? ja chce zaczac cwiczyc i nic nie wiem na temat kulturystyki a ty mi jakies foty wysylasz kolesi... po co mi to?
a jak nie znasz odpowiedzi na pytanie to sobie postow nie nabijej bueh bo innego sensu tego pisania o bzdurach nie widze
jezeli tez cie tak niezmiernie urazilem albo zbluzgalem to rowniez sorqanie rozbrykałeś sie za bardzo synus? wez na wstrzymanie
tak jestem z lodzi...
body thx
ale skoro to nie on to nie wiem po co ta fotka tam jest... znow wraca teoria z postami?
PLX ZAKONCZMY TO GADANIE O NICZYM I POMOZCIE MI BYC NAPAKOWANYM
Napisano Ponad rok temu
Bezsensu kłutnia. Już sam nie wiem o co w tym wszystkim chodzi
Napisano Ponad rok temu
młody spoko ja nie mowie o mnei tylko o tym ze nie musis zodrazu na konia tak naskakiwac i zebys pomyslal 10 razy zanim cos napiszesz;DDjezeli tez cie tak niezmiernie urazilem albo zbluzgalem to rowniez sorqa
Napisano Ponad rok temu
spoko ja z ldz to sam to moge załatwic hehehe;)) jokebieżemy bejsboly i jedziem?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
koscisty pisal cos o ogolnorozwojowce
jak zrobic trening ogolnorozwojowki? jak dlugo i co mam robic i po ile?
co to VITALMAX Gainer 1?
Napisano Ponad rok temu
trening powinien trwać 2miesiące,możesz robić 3ser.10powt. lub progresje 12/10/8
A co do gainera http://www.forum-kul...showtopic=39503 tam wszystko pisze w poście WBD wystarczy troszke poszukać.[/b]