krew i honor !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sory, ale Ty smieszny jestes
Ty jestes smieszny. Gosć pisze o waznej sprawie a ty wywalasz teks Smieszny jestes, eehh a potem tacy jak tą proszą o krew

To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
sory, ale Ty smieszny jestes
Ty jestes smieszny i zalosny. Koles pisze o rzeczy ktora komus moze uratowac zycie a ty tu takie rzeczy piszesz :-/
Napisano Ponad rok temu
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
Napisano Ponad rok temu
ja nie oddaje...
wolno po koxie oddawac?
Napisano Ponad rok temu
ale slyszalem ze po tym czlowiek troche taki slaby chodzi
ile tak sie powraca do normalnego stanu ??
a palacze moga oddawac krew ?? (tytoniu i zielonego)
albo np po (na) krecie i innych odzywkach
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja oddałem raz to dostałem czekolade
 na uzupełnienie energii, u was też są takie praktyki?
 na uzupełnienie energii, u was też są takie praktyki?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
igły sie nie boję nawet akupunkturę miałem robioną
ale kurwa jak mi w dzieciństwie mieli krew pobrać
to mnie 3 pielęgniarki nie mogły obezwładnić...

mam schiza na tym punkcie i niestety nic z tych rzeczy nigdy

ale respekt dla wszystkich dawców krwi.

Napisano Ponad rok temu
ja oddalem a 3 dnia bylem na silowni i normalny trening, i nie tylko ja tak wiec kolega musisz miec slaby organizm, moja mama po porodzie miala przetaczana krew pewnie bez tego by sie przekrecila,moj kumpel po wypadku to samo, ch** wie moze mnie jakis duren kiedy walnie kosa w brzuch i bede potrzebowal krwi,poza tym podpisalem ze jak cos moga sobie moje organy brac:D na ki grzyb mi one jak kojfne?dochodzilem okolo pare dni, w ch*** bylem osłabiony

Napisano Ponad rok temu

ale zamiast oddawać krew wolę nimi coś wtłaczać

Napisano Ponad rok temu
 do do kreatyny to nie wiem odżywki można brać spokojnie papierosy też można palić sam pale i oddaje co do kreatyny nie wiem jestem ciekawy zapytam się Pani następnym razem jak się sprawa do tego ma i jeśli chodzi o marihuane to jeśli nie zapalisz w ciągu 2-3 dni to mozessz oddać ja nie pale fajek od rana a oddaje około 12:30 umnie dają 8 czekolad ale tu nikomu raczej nie chodzi o te jebane czekolady tylko o przyłożenie się do pomocy drugiemu człowiekowi w oddaniu krwi miałem sytuacje kiedyś dość przykrą chodził kiedyś pewien pan i prosił wszystkich o oddanie krwi dla jego ojca chorego na raka zgodziłem się bardzo się ucieszył też się ucieszyłem że komuś pomogłem ale jeszcze raz naprawde prosze ODDAWAJCIE KREW nigdy nie wiadomo komu się przyda moze będziesz właśnie ty albo twoja matka lub ojciec moze siostra brat albo dziewczyna lub żona a mając jakąś grupe krwi mało popularną to są duże szanse za śmierć ... pomyślcie też w ten sposób zapomniałem co do osłabienia to może ono wystąpić szczególnie za pierwszym razem ale na drugi dzień jest normalnie ja ostatnio nie czułem dużo większej różnicy zresztą to indywidualna sprawa organizmu moze być ale nie jest tak źle naprawde !
 do do kreatyny to nie wiem odżywki można brać spokojnie papierosy też można palić sam pale i oddaje co do kreatyny nie wiem jestem ciekawy zapytam się Pani następnym razem jak się sprawa do tego ma i jeśli chodzi o marihuane to jeśli nie zapalisz w ciągu 2-3 dni to mozessz oddać ja nie pale fajek od rana a oddaje około 12:30 umnie dają 8 czekolad ale tu nikomu raczej nie chodzi o te jebane czekolady tylko o przyłożenie się do pomocy drugiemu człowiekowi w oddaniu krwi miałem sytuacje kiedyś dość przykrą chodził kiedyś pewien pan i prosił wszystkich o oddanie krwi dla jego ojca chorego na raka zgodziłem się bardzo się ucieszył też się ucieszyłem że komuś pomogłem ale jeszcze raz naprawde prosze ODDAWAJCIE KREW nigdy nie wiadomo komu się przyda moze będziesz właśnie ty albo twoja matka lub ojciec moze siostra brat albo dziewczyna lub żona a mając jakąś grupe krwi mało popularną to są duże szanse za śmierć ... pomyślcie też w ten sposób zapomniałem co do osłabienia to może ono wystąpić szczególnie za pierwszym razem ale na drugi dzień jest normalnie ja ostatnio nie czułem dużo większej różnicy zresztą to indywidualna sprawa organizmu moze być ale nie jest tak źle naprawde !

Napisano Ponad rok temu
ma poczucie spełnienia obywatelskiego obowiązku wobec ludzi !

Napisano Ponad rok temu