Problem Z Treningiem : (
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trenuje Systematycznie dopiero od tych 3 miesiecy. Plan Nie Wiem czy opłaca sie rozpiwywac bo własnie z tym mam problemy. wiec on byl czesto zmieniany : ( . W tygodniu chce poswiecic 4 dni. Do dyspocycji mam Siłownie Swoja w Pywnicy. Nie Stosuje zadnej Diety. No Ito Chyba Tyle . Z gory Dziki ; )
Napisano Ponad rok temu
Pon:Klata+tric
Wt;Wolne
Sr:Plecy+bic
Czw:wolne
Pt:Barki+reszta
co do brzucha polecam a6w
i Stosuj sie do planu i nie zmieniaj go to bedą efekty
Dieta jest max ważna w dziale odzywianie trening ją znajdziesz i stosuj sie do niej a bedzie dobrze
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
na duze partie klatka,barki,uda,plecy wykonujesz 12 serii (moga byc 4 cwiczenia po 3 serie - wieksze urozmaicenie lub 3 cwiczenia po 4 serie ogulnie nie mozesz przekraczac liczby 12) natomiast na male biceps,triceps liczba serii wynosi 9 (3 cwiczenia po 3 serie) na lydki,przedramie,kaptury wystarczy 1 cwiczenie po 3-4 serie. Powtorzenia jezeli maja byc masowe to system 12-10-8 z progresja czyli w kazdej serii dokladasz pare kg. ciezar musisz tak dobrac by miec jeszcze zapas na wykonanie 1 ruchu. narazie skup sie na technice cwiczen wiec nie szalej z ciezarami jak ja opanujesz bedziesz mogl stosowac jakies oszukane powtorzenia itd. a co do rozpiski musze znac sprzet jakim dysponujesz. aha i dodam ze jak cwiczysz intensywanie juz 3 miesiace to moze czas na tygodniowa regeneracje mysle ze warto przeczytac http://www.fabrykasi... ... 461#147461 przygotuje Cie taki trening do nowego planu treningowegoA jak wygląda sprawa z seriami i iloscia powtórzeń
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
-Ławeczke prosta , skos gorny i dolny
- Sztanga Prosta i tzw. "młotek"
- Hantle
No i to by Było tyle ! Jeśli mozna prosic o rozpisanie treningu to bede wdzieczny : )
I jeszcze jedno pytanie . Czy jeśli dana partie miesni cwiczymy raz w tygodniu jest to wystarczajaca ilosc czy niekotr mozna robic dwa razy. jak to jest ? : )
A jesli chodzi o ta regeneracje to wystarczy tydzien czy moga byc dwa ? : )
Z gory thx : )
Napisano Ponad rok temu
Poniedziałek - Klata, tricpes
- sztanka wyciskanie skosne 3x
- sztanka wyciskanie na plaskiej 3x
- rozpietki 3x (skona,prosta mozesz zmieniac co 2 tyg) 3x
- wyciskanie francuskie do czola 3x
- unoszenie sztangielki jednoracz za głowe 3x
Sroda plecy, biceps
- unoszenie sztangi w opadzie (wioslowanie) 4x (nie szalec z ciezarem jak niemasz pasa)
- unoszenie hantli jednorącz (wioslowanie jednoracz) 4x
- i mozesz sprobowac martwego ciagu ale nie szalec z ciezarami byle by prostowniki troszke popracowaly 3x
- unoszenie przedramion sztangą 3x
- mlotki sztangielkami w systemie 21 (7 ruchow od dolu ciala do polowy ciala,7 ruchow od gory do polowy ciala i 7 ruchow pelno zakresowych od dolu do gory) 3x
piatek nogi + lydki + barki
- wyciskanie sztangi/sztangielek siedząc 3x
- unoszenie sztangielek bokiem 3x
- unoszenie sztangielek w opadzie 3x
- przysiady ze sztangą 3x
- wykroki ze sztangą 3x
- wspiecia na palacach z ciezarem 3x
po jakis 3 miesiacach zlgos sie to zmienimy Ci wtedy trening na klatke + biceps i barki + triceps i dodamy po 1 cwiczeniu bo to taki lajtowy plan na poczatek chyba ze nie bedzie Cie ten trening dobrze pompowal to mozesz wtedy do bica i trica dodac po 1 cwiczeniu "pompujacym"
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu