pit81
Napisano Ponad rok temu
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
po 2 szeregowiec zachowac takie teksty dla siebie
po 3 mikolaj i junior juz wam kiedys pisalem ze na gg mozecie sobie wzucac i spamowac ostatnio ostrzezenie, jeszcze raz i czeka was tydzien odpoczynku od forum
dawaj mikolaj napisz cos jeszcze
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
eh no narazie lipa, ale dzisiaj nie wytrzymałem i zrobiłem wycisk na klatke na płaskiej, tylko!! bo cos jeszcze ta łapka boli tak myśle że rusze w sobote z treningiem i mam nadzieje że bedzie ok.A tak przy okazji to łapa już zdatna do pakowania
A zapomniałem dodac ze troche mi sie pochorowało na gardło, lipa bo wszyscy w chacie po kolei chorują dobra styla tego użalania sie nad sobą
a szkoda bo jest troche spamu w moim dzienniczku bede wdzięczny za zrobienie świątecznych porządkówpo 1 ma byc spokuj bo nie chce mi sie usuwac wasztch postow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wczoraj wpadłem na siłke zrobiłem barki-prawie bo tylko wycisk z pleców i wznosy boczne kurwa już było lepiej a w tej chwili mam już tego dosyć ten ból nadgarstka mnie dobija !!!!
pierdole to jak narazie !!! zawieszam dziennizek !!!!!
do kiedy??-- do pełnego wyleczenia nadgarstka!!! dziś jest już 17 grudnia i conajmniej do stycznia robie sobie wolne od jakiegokolwiek wysiłku(siłka) nie sex
[scroll]DZIENNICZEK ZAWIESZONY DO CZASU WYLECZENIA NADGARSTKA!![/scroll]
ps.3 dni temu wbiłem "ostatni" shoot teścia w styczniu odblok!!
ps2.nie pytajcie ile zrobiłem cm..hmmm teraz jestem po chorobie ktora trwała z tydzień (przeziebienie) moge powiedzieć tylko że doszedłem z bicem do 43.8 bez pompy i z 103-4 kg wagi (pewnie by poszło znacznie wiecej gdyby nie nadgarstek i chorubsko obecnie "małe"spadki, ogólnie mam doła psyhicznego i fizycznego
ps3.na styczeń, o ile bede zdrowy (nadgarstek) to bedzie odblok, trening regeracyjny i yklonic na spadki CP+ Mono.
ps4.kupiłem 6 kg gain bolica za 119zł, kupie 3 kg ostrowii i w połowie lutego walne jakiś lajcikowy cyklonik na suplach.
ps5. sory jezeli kogoś zawiodłem
ps6. powspierajcie mnie trohe duchowo
i finansowo też może byc
Napisano Ponad rok temu
Ale doszedłem do wniosku, że jak się chce dźwigać porządne ciężary to usztywniacze na nadgarstki i paski to podstawa Inaczej ciężko
No i stosując SAA to tym bardziej podstawa i pewnie jakieś osłonki na stawy przy dużych przyrostach, nie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zadowiodlem sie na Tobie
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Szkoda ze taka kontuzja,no ale co zrobimy. Gdyby nie ten nadgarstek to cykl by jeszcze trwal?
jeśli jaja by były większe od orzeszków laskowch to pewnie tak
Napisano Ponad rok temu
tak jeszcze około miesiącaSzkoda ze taka kontuzja,no ale co zrobimy. Gdyby nie ten nadgarstek to cykl by jeszcze trwal?
kurwa eh lolkuSuchaj pit k**** jestes cienki bolek bede wiekszy chyba wsparlem Cie duchowo
Napisano Ponad rok temu
a tak na powaznie to szkoda ale nie ten cykl to nastepny
Napisano Ponad rok temu
eh spadki spore , ale dam rade odrobić.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
"Jeśli doping - to tylko forma najczystsza!"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.