Mam na imie Marcin , chciałbym zaczą przygode z kulutrystką, ponieważ chce doprowadzic swoje ciało do porzadku, złapac troche masy mięśniowej i ładnie ją wyrzeźbic.Moj wzrost 183 cm waga ok 94 kg, Siłownia z której miałbym korzystac to amatorska siłownia kolegi, lecz dobrze wyposazona : 2 ławki 2 atlasy drążki,hantle itp. . Wiem ze temat pewnie poruszam powielał juz sie 1000 x za co z góry przepraszam, ale mam kilka pytan do was profesjonalistów, a wiec przejdzmy do rzeczy. prosze pomóżcie mi:
a) Jaki plan treningowy obrac, wychodząc z założenia ze pracuje w sytemie pracy 24h pracy/48h wolnego,w te 2 dni moge cwiczyc. Prosze o konretny przykładowy plan treningowy jeśli mozecie mi go rozpisac, dający naprawde dobre efekty. Prosze o szczegółowe rozpisanie uwzgledniajac nie dni tygodnia tylko system pracy w ktorym pracuje 24h na 48 h wolnego

c) Warunki diety jesli były by one konieczne natomiast wolał bym jej nie stosowac a przepala na silowni

Zależy mi na dlugotrwałym, szczegółowym planie treningowym,dzielonym na różne okresy i cykle dla poczatkującego,po czasie przechodząc do srednio zaawansowanego itd z uwzglednieniem używek diety róznego rodzaju poradami itp.Jeśli chcecie jestem skłony zapłacic do 50 zł za naprawde profesjonalny instruktaż, choc prosił bym również o bezpłatne wskazowki

O odpowiedzi prosze was jak w temacie poniżej ale rowniez trzymajcie maila i gg : hitsfromthebong1@tlen.pl gg 5440571
Pozdrawiam