trening na siłe
Napisano Ponad rok temu
ile dni najlepiej ćwiczyć w tygodniu ?
jakie partie mięśniowe najlepiej łączyć ze sobą ?
Napisano Ponad rok temu
jaki masz staz i ile wazysz?witam, chciałem się poradzić jak najlepiej ułożyć plan treningowy na siłę, ważę ok 95kg i wyciskam tylko 130kg chciałem to trochę zmienić
ile dni najlepiej ćwiczyć w tygodniu ?
jakie partie mięśniowe najlepiej łączyć ze sobą ?
Napisano Ponad rok temu
janu troszke bez sesu ma 95 kg tak jak napisal ;p jedynie staz moze podac ;]jaki masz staz i ile wazysz?
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
to moze wiek zebys sie nie przetrenowaljanu troszke bez sesu ma 95 kg tak jak napisal ;p jedynie staz moze podac ;]
Napisano Ponad rok temu
źródło: www.kulturystyka.pl
Planu ci nikt raczej nie napisze, co najwyzej napisz go sam i wklej tutaj do poprawy. Ilosc i czestotliwosc treningow zalezy od twoich wlasnych predyspozycji, najlepiej 3-4 razy w tygodniu
pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
janu twoje pytanie było bez sensu, jaki ma sens pytanie ile waże przecież ja chce żeby ktoś pomógł mi ułożyć plan treningowy, ćwiczyć też wystarczająco długo ćwicze żeby zrobić trening siłowy, nawet jak bym ćwiczył miesiąc to też bym mógł zrobić trening siłowy wieku tez nie musze podawać co innego gdybym sie spytał o rozpisanie kuracji sterydowejjaki masz staz i ile wazysz?
Napisano Ponad rok temu
no moze waga nie ma znaczenia ale wiek? zazwyczaj starszy organizm potrzebuje wiecej czasu na regeneracjejanu twoje pytanie było bez sensu, jaki ma sens pytanie ile waże przecież ja chce żeby ktoś pomógł mi ułożyć plan treningowy, ćwiczyć też wystarczająco długo ćwicze żeby zrobić trening siłowy, nawet jak bym ćwiczył miesiąc to też bym mógł zrobić trening siłowy wieku tez nie musze podawać co innego gdybym sie spytał o rozpisanie kuracji sterydowej
Napisano Ponad rok temu
tak tylko mając 30 lat czy 18 moge zrobic taki sam trening siłowy różniły by sie tylko ciężaryno moze waga nie ma znaczenia ale wiek? zazwyczaj starszy organizm potrzebuje wiecej czasu na regeneracje