ryż, płatki owsiane na surowo??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niektóre produkty już mi się bardzo znudziły i coraz bardziej mi nie smakują... Co byście powiedzieli na to, żeby ryżu czy płatków owsianych
bleeee płatki owsiane jezu ja już dawno ich nie jadam,na samą myśl mnie skręca.hyh a jak przestawaly mi whodzi to do mixera i w tzw" szybkim wlewie "
ja tam przerzuciłem sie na płatki kukurydziane z miodem i mlekiem yyy, te z lidla bo za 1,95zł masz 250gram i wchodzą zajebiście
ps w lidlu są też corny zwykłe po 1,99 za 500g
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dodaj cos do tego ryzu , chyba ze juz wyczerpales wszystkie pomysly.
Napisano Ponad rok temu
np. walnij z 3 lyzki platkow owsianych, 100 g sera bialego, pol woreszka ryzu np. zalej to maslanka, dodaj troche wody i rozmiksuj w mikserze, nie wiadomo czy bedzie smakowac ale kiedys cos takiego robilem i nie narzekalem, tylk owczesniej wylicz se tego BTW
Napisano Ponad rok temu
ja jem płatki owsiane ze wzgędu na wartości odżywcze i niższy IG niż mają płatki kukurydziane.ja tam przerzuciłem sie na płatki kukurydziane z miodem i mlekiem yyy, te z lidla bo za 1,95zł masz 250gram i wchodzą zajebiście
Nemesis, dobry pomysł i pewnie by mi smakowało tylko jestem na diecie redukcyjnej i staram się unikać laktozy.
Dzięki za odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
aha no to jesli tak to lepiej nie kombinuj z tym, ale pomysl nie glupi, bo testowalem tylko trzeba uwazac wlasnie zeby sie nie zatluscic, ale jak dobrze wsyzstko dobierasz i masz szybka przemiane materi to raczej nie powinno sie tak dziac, chyba ze juz od nadmiernej tego ilosciNemesis, dobry pomysł i pewnie by mi smakowało tylko jestem na diecie redukcyjnej i staram się unikać laktozy.
Napisano Ponad rok temu
Dobre są "na sucho" można je jeść i jeść hehe.ps w lidlu są też corny zwykłe po 1,99 za 500g