Redukcja
Napisano Ponad rok temu
otóż nigdzie się w wakacje nie wybieram i mam całe 2 m-ce dla siebie, moge pracować nad kondycją i nieco się "wyrzeźbić"
pomyślałem o dziennym bieganiu (a przynajmniej 3-4 razy w tygodniu ) o 7 rano i o skakance 2x dziennie i wzwiązku z tym mam pytania:
-jakim tempem mam biegać (nie mam żadnych liczników do pomiaru HR więc powiedzcie mniej więcej jak wolno, szybko, szybciej niż wolno itp. :wink: )
-ile czasu mam biegać tzn. czy wystarczy 30 min czy może 15 albo 40 bo nie mam pojęcia
- i czy to dobry pomysł biegać dziennie
na skakance będe skakał w południe 2h przed treningiem mniej więcej przez 30 min. zawsze skakałem tak:
10 podskoków szybkich
10 podskoków wonlych
10 podskoków szybkich
10 podskoków wonlych
30 sek. przerwy
i dalej tak przez 30 min.
- powiedzcie czy może być czy skakać jakoś inaczej.
do tego chce prowadzić normalny trening masowy i diete redukcyjną ( mam nadzieje że nie będzie sie gryzło ale chce utrzymać siłe a tylko nie co tłuszczyku się pozbyć.)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Otóż powiedz mi (lub powiedzcie ) co mam jeść po bieganiu? zacząłem robić tak jak mi napisałeś manieks, tzn. biegam w poniedziałek, środe i piątek (jak narazie 2 razy biegałem a już mam całe nogi poobdzierane ) a w dni pomiedzy skacze 2x na skakance (rano i po treningu lub przed snem przed ostatnim posiłkiem).
Rano przed śniadaniem biegam/skacze i moje pytanie jest takie, co mam jeść po tym? czy mogą być to płatki owsiane górskie (z wodą zawsze jem) ?
Po południu po skakaniu jem tuńczyka albo ciemny chleb ze słonecznikiem i serem białym (ostatni posiłek ww. mam o 16).
Napisano Ponad rok temu
Rano przed śniadaniem biegam/skacze i moje pytanie jest takie, co mam jeść po tym? czy mogą być to płatki owsiane górskie (z wodą zawsze jem) ?
jak najbardziej i mozesz do tego dlozyc jeszcze serek chudy
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam