spadek siły
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1) moze zjadles bardziej obfity posilek w weglowodany i miales wiecej energii
2) pogody (cisnienia) na mnie czasami pogoda dziala tak ze jestem senny i nie do zycia
3) caly czas nie bedziesz podnosil max swoich ciezarow...dlatego nie powinno sie co trening robic maxow tylko raz na jakis czas...w ten sposob oszczedzisz stawy
4) 3 dni moze to byc zbyt malo czasu na regeneracje. dlatego klatke cwicz 1 w tygodniu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak długo tak trenują?oni ćwiczą 6 razy w tygodniu klatke i siła im idzie
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
oni ćwiczą 6 razy w tygodniu klatke i siła im idzie gożej z masą ale siła zajebiście
Oooo ludzie moze robia Cie w balona??
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dąże do ogromnej masy !!!
Napisano Ponad rok temu
oni ćwiczą 6 razy w tygodniu klatke
Sory ze tak powiem ja jak zaczynałem chdozić na siłownie tak samo robiłem chodizłem 6 razy w tygoidniu i robiłem biceps klate i barki Tylko te 3 ćwiczenia.. ( najpospolitrze)
I musze wam powiedzięć ze w dośc krutkim okresie doszlismy do 60 kg na serie...
po pół roq takiej meczarni brat qmpla zrobił na " plan " i dopiero zazelsismy chodizć 3 x w tygoodniu...
co by nie było według mnie to po takim treningu siła ładnie skakała.... Sprobojcie sobie sami
Napisano Ponad rok temu
masków nie mierz tak czesto.podnosilem 3 dni temu swoj ciężar 98 kg a teraz niedam rady 95 kg podniesc od czego to zalezy ze niedam rady
bardzo możliwe że siła idzie, jednak lepiej zrobić tak conajmiej z dzień przerwy, no chyba że sie robi z 3 serie. ja jak robilem 3x w tyg. tak po 6 serii, to siła szła zajebiście, tak z +10kg w serii w porównaniu ze splitem. u mnie jak robie klatke raz w tygodniu to siła nie dość że nie rośnie to wrecz spada, widać to za rzadko.oni ćwiczą 6 razy w tygodniu klatke i siła im idzie gożej z masą ale siła zajebiście
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie z tym, tez kiedys robilem chyba ze 5 razy w tygodniu klate i sila szla ladnie, a jak zmienilem na normalny trening 3 razy w tygodniu to szla masa powoli a sila ni hu,jkau mnie jak robie klatke raz w tygodniu to siła nie dość że nie rośnie to wrecz spada, widać to za rzadko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z 63 -> 75-80 KG DAM RADE