Co to za ćwiczenia
Napisano Ponad rok temu
czym zastapic 'Hack Przysiady' bo tez nie mam takiej machiny
- Podrzut sztangi
- Wyciskanie na barki
- pompki na poręczach
prosze o wyjaśnienie mi tego wszystkiego i z góry dzieki
Napisano Ponad rok temu
co do ławki to gadasz po chińsku...
Napisano Ponad rok temu
??Podrzut sztangi
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Wyciskanie na barki
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] gif.11pompki na poręczach
Pompki w zaleznosci czy na trice czy bardziej na klate robisz pod roznym katem.
Napisano Ponad rok temu
chodzi mi o to czy wyciskanie glowa w dol mozna zastapic wyciskaniem glowa w gore bo nie mam opcj izeby w dol wyciskac, moaj lawka matylko regulacje w gore
Napisano Ponad rok temu
chodzi mi o to czy wyciskanie glowa w dol mozna zastapic wyciskaniem glowa w gore bo nie mam opcj izeby w dol wyciskac, moaj lawka matylko regulacje w gore
nie bo idzie na rozne czesci klatki
czym moge zastapic te pompki na poreczy
jesli to cwiczenia ma byc w treningu tricepsa to popmki w podporze tylem znajdziesz opis w atlasie
czym zastapic 'Hack Przysiady' bo tez nie mam takiej machiny
bierzesz sztange ba barki i jazda
Napisano Ponad rok temu
- Podrzut sztangi
Ćwiczenie typowe dla dwuboju siłowego. Podrzut sztangi (opiszę tak jak się tylko da...). Opis: podnosisz sztangę jak przy martwym ciągu (z tym, że do kolan) - szybkim ruchem zarzucasz ją na klatkę (bodajże możesz kucnąć - tylko uważaj na utrzymanie równowagi - gdy masz sztangę na klatce wstajesz) i wtedy wyciskasz ją nad głowe - tyle. Ćwiczenia nie wykonuj sam - lepiej idź do jakiejś sekcji tróboistów, czy ciężarowców - bo technika nie jest taka prosta...
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczenie typowe dla dwuboju siłowego. Podrzut sztangi (opiszę tak jak się tylko da...). Opis: podnosisz sztangę jak przy martwym ciągu (z tym, że do kolan) - szybkim ruchem zarzucasz ją na klatkę (bodajże możesz kucnąć - tylko uważaj na utrzymanie równowagi - gdy masz sztangę na klatce wstajesz) i wtedy wyciskasz ją nad głowe - tyle. Ćwiczenia nie wykonuj sam - lepiej idź do jakiejś sekcji tróboistów, czy ciężarowców - bo technika nie jest taka prosta...
kiedys probowalem z bardzo malym ciezarem i powiem ze bardzo ciezko utrzymac jest rownowage i samemu bez trenera lepiej nie probowac bo mozna biedy sobie narobic
Napisano Ponad rok temu
kiedys probowalem z bardzo malym ciezarem i powiem ze bardzo ciezko utrzymac jest rownowage i samemu bez trenera lepiej nie probowac bo mozna biedy sobie narobic
W wieku 13lat próbowałem, ale nie z przysiady tylko z kolan zarzucić na klatkę i wycisnąć udało mi się na ok 20-30kg ale na 50 - nie dało rady
Napisano Ponad rok temu
no te przysiady na hack maszynie to troche kapa, na barki nie bedzie bo już to jest w planie ułozonym przec WBD
coś innego poprosze ..
i to jest trening na siłe.. wiec tam jest bodajze ze robimy 5 serio (roznie tam jest) i jest nmp 8 8 8 6 6 powtórzen to mam brac taki ciezar zeby zrobic 8 powtorzen a pozniej zwiekszyn zeby zrobic 6 czy tym samym jechac ?
Napisano Ponad rok temu
o te przysiady na hack maszynie to troche kapa, na barki nie bedzie bo już to jest w planie ułozonym przec WBD
ale to masz przysiady normlanie te hack przciady tez maja byc ze sztanga badz hantlami
Nogi:
- Przysiady ze sztangą na barkach 5 serii 8,6,4,2,1powt.
- Hack Przysiady 5 serii 8,8,6,6,6powt.
- wspięcia na palce - 5 serii po 10-15powt. - tu siła jest zbędna
jest nmp 8 8 8 6 6 powtórzen to mam brac taki ciezar zeby zrobic 8 powtorzen a pozniej zwiekszyn zeby zrobic 6 czy tym samym jechac ?
zwiekszasz cieraz
Napisano Ponad rok temu
jak juz kiedys pisałem podłozyc pare krazkow pod ławke i mamy ujemny skosiknie mam mozliwosc wyciskac glowa w dol
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu