Boczne cycki :P
Napisano Ponad rok temu
Mam mały problem poniewaz troche sie zapusciłem z treningiem i zaczołem szybko tyc, co zauwazyłem dopiero teraz, mam troche tłuszczyku na bokach brzucha ( jak to mowi moj znajomy boczne cycki ) czy zrzuce to robiac brzuszki, skakanka, i bieg w miejscu i skrety tłowia??
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze rowerek i wogole jakies aeroby
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no nie wiem czy nie za wiele.... aeroby dobre na zrzucenie tluszczyku........ i nie tylko jesli sie nie zabezpieczymy miesnie tez mozna ladnie spalac:Pa skakanka i bieganie to ogólnie świetne ćwiczenia na spalenie zbędnego tłuszczyku i ich nigdy za wiele
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie przesadzajmy trzeba cos robić aby nie być klocem totalnym. Weźmy za przykład Pudziana on bardzo dużo biega pływa skacze na skakance itp.no nie wiem czy nie za wiele.... aeroby dobre na zrzucenie tluszczyku........ i nie tylko jesli sie nie zabezpieczymy miesnie tez mozna ladnie spalac:P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale ile pudzian supli bierzeNie przesadzajmy trzeba cos robić aby nie być klocem totalnym. Weźmy za przykład Pudziana on bardzo dużo biega pływa skacze na skakance itp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale ile pudzian supli bierze
I koksu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co za bzdura to jak wedlug Ciebie zrzucic bezbzon jednym slowem??Moze musi wiecej jesc?heheLuuzak14, ja nie polecam aerobow poniewaz organizm sie szybko przyzwyczaja do takiego wysilku i musisz ich robic coraz wiecej, szybciej i intensywniej, a co za tym idzie miesnie spadaja.
Przyzwyczaja sie to normalne(poprawia sie kndycja) ale to wlasnie od aerobow takie rzczy jak opona znikaja...a cwiczenia na brzuch spalaja tluszcz...
A przy okazj poprawisz sobie kondycje...
Najwazniejsza bedzie dieta jesli nie masz warunkow staraj sie ograniczac nie potrzebne jedzenia(batoniki itp.)malo weglowodanow duzo bialka..
Rowerek skakanka bieganie i wszelkiego rodzaju aeroby sa jak najbardziej trafna porpozycja na twoj roblem pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to pierwszeA6w jest na poprawienie miesni brzucha czy spalenie tluszczu??
Napisano Ponad rok temu
Ale przy aerobach wlasnie zrzuci oponke kazdy to wie;/
Niech ktos sie jeszcze wypowie bo nie wiem czy ja wprowadzam w blad ale wydaje mi sie ze Xenau_X...
Czym wedlug Ciebie Xenau_X powinien zrzucac te swoje boczne cycki :564:
Napisano Ponad rok temu
wszystkim co jest skuteczne, ostatnio na forum coraz czesciej sie pisze ze wystarczy intensywny trening + ujemny bilans kaloryczny w diecie ok moze byc nie probowalem mam zamiar to sprawdzic kiedys tam bo nie znam jesczce osoby ktoa by tak sie redukowala , wiadomo po aerobach miesnie tez moga pojsc z obwodu , ale zeby tak nie bylo sa do tego antykataboliki ktore to minimalizuja i wydaje mi sie ze odbedzie sie to szybciej niz bez aerobowCzym wedlug Ciebie Xenau_X powinien zrzucac te swoje boczne cycki