Dieta dla chuderlaka ;d
Napisano Ponad rok temu
Waga: 55 kg (schudłem 3 kg od rozpoczęcia roku szkolnego)
Wzrost: 175
W szkole jestem mniej więcej od godziny 8 - 15. Trenuje o godzinie 20 w poniedziałki, środy i piątki. Byłbym na prawdę wdzięczny za przyjemny rozpis, nie musi być on dokładny ale chciałbym aby w diecie było kilka alternatyw w potrawach które mógłbym spożyć. Z góry dziękuje za wszelką pomoc. Pozdrawiam i życzę udanego weekendu!
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
JW, My ewentualnie naniesiemy jakies korekty i cos zasugerujemy.
I just a fire a go dun dem.......
Napisano Ponad rok temu
Wzrost: 175 cm
Waga: 56 kg
Taka mała legenda:
/ = albo to albo to ;p
Śniadanie I - godzina od 4-7.
1-2 Kromki chleba razowego (z serem pół tłustym/szynką wieprzową,…)/mleko z płatkami, (ok. 250 ml. Mleka płatków trochę, ok. 50 gr.)/jajecznica z 3 jajek + szynka + 2-3 kromki chleba razowego , jogurt (jogobella albo actimel)/szklanka mleka, jabłko no i dopijam do tego codziennie wapno.
Śniadanie II - godzina od 10-15
Kołaczyk/prażonki bekonowe/2 kromale chleba (ser/szynka)/paluszki, cola/energy drink/woda/sok (bananowy/pomarańczowy)
Nie zawsze zjem wszystko w szkole, zbytnio tak nie mam jeszcze apetytu albo czasu by wszystko wszamać.
Obiad I – godzina od 13-17
Zupa (ok. 250 ml + makaron)/Kotlety schabowe + ziemniaki + jakaś sałatka/Kotlety drobiowe + ziemniaki + jakaś sałatka/2 jajka sadzone + ziemniaki/ok. 2-3 gołąbków w sosie pomidorowym, itd… ;p
Obiad II (przed ćwiczeniowy) – godzina od 17-19
3-5 kromek chleba razowego (ser/szynka), dolewam sobie zupy z poprzedniego obiadu.
Trening– godzina od 19-20
Kolacja I – godzina 20-21
2-4 kromek chleba razowego (ser/szynka)
Kolacja II – przed spaniem
Kilka kromek chleba ;p
Proszę o ocenę tej diety i byłbym wdzięczny za wszelkie korekty, komentarze i propozycje co bym mógł do tego dołożyć, (Jestem w stanie kupić jakieś suple więc jak myślicie, że potrzebuje to proszę o propozycję). Z góry dzięki. Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
kolacja jest zła, oraz bardzo slabe zrodla bialka zrezygnuj z szynki i przetworzonych produktow
płatki tylko owsiane
paluszki ?? chyba nie takie solone ??
brak warzyw owoców, oraz zdrowych tłuszczy
Napisano Ponad rok temu
nie pij acti mela bardziej szkodzi niż pomaga, zawiera substancje które faktycznie uodparniają organizm lecz przez to ze dostarczasz te substancje z actimela twój organizm przestaje je produkować przez co tak naprawdę twój organizm wyłącza jedna z barier ochronnych twojego organizmu
kolacja jest zła, oraz bardzo slabe zrodla bialka zrezygnuj z szynki i przetworzonych produktow
płatki tylko owsiane
paluszki ?? chyba nie takie solone ??
brak warzyw owoców, oraz zdrowych tłuszczy
A mógłbyś mi wypisać w takim razie, czym moge zastąpić niektóre posiłki albo co dodać do tego? A paluszki... tak takie solone ;p a co do owoców to na śniadanie przed szkołą jabłko wpiepszam i może moja wiedza jest ograniczona ale takie sałatki i surówki mają coś z ważyw ale jeśli to za mało to wracając do poprzedniego pytania, co dodać do tej diety?
Napisano Ponad rok temu
Nie jedz na kolacje węgli prostych.Chleb odpada.
Napisano Ponad rok temu