Od małego pewnie jak większość zawsze coś się robiło !! A to grałem w piłkę a to w moich czasach była moda na filmy karate to się rozciągałem i tak sobie kopałem nogami :-) ale to dawne czasy. Mam 27 lat i obecnie jest moda na kulturystkę i lepsza taka moda niż stać pod sklepem-wiecie o co chodzi,chociaz na to też jest moda !! Do rzeczy. Zacząłem w 1998 od pompek i brzuszków a później miałem ławeczkę i sztangę oraz sztangielki ale to tak sporadycznie!! Naprawdę zacząłem w styczniu 2004 na siłce i trwało to około pół roku.Gdy zaczynałem to ważyłem ok. 80 kg.Po miesiącu wziąłem kretkę i przyszło z 6-7kg a trenig to:
1.klatka +przedramiona
2.ramiona:biceps+triceps
3.barki+kaptury+nogi
4.plecy
5.klatka+przedramiona
Ale to tak tylko na papierze a rzeczywistość była różna !! Oczywiście trenowałem z koleżką, który troszkę się zna !!! Później parę miechów przerwy !!
Obecnie trenuję od końca listopada 2004 do teraz . Wiadomo, że były przerwy !!
Trening gdzieś do marca:
1.klatka+plecy
2.ramiona
3.nogi
4.barki+kaptury+przedramiona
5.klatka+plecy
Oczywiście to też tylko na papierze
Obecnie :
1.przerwa
2.klatka+plecy+kaptury
3.ramiona
4.nogi
5.barki+kaptury+przedramiona
W teorii !!
W tym czasie brałem kretkę +tauryna+dextrosa-duże opakowanie,HMB 300tab,karnitynę w płynie 500ml,jabłczan 500g poprawiony nitrobolonem 120tab !!
Teraz mam 2 tygodniową labę !! Ale od jutra zaczynam i biorę obecnie 3D protein i HMB w płynie!!!!!!!!
Wymiary:
waga: 92kg
wzrost: 172cm
przedramię :34cm
biceps :42cm
łydka :42cm
udo :60cm
pas :102cm
klatka :125cm
Co do pasa to tylko i wyłącznie [shadow=darkred]piwko[/shadow]

Pozdrawiam wszystkich i jak najszybciej dołączę zdjęcia !!!!!