Szukam osoby do testowania odżywek
Napisano Ponad rok temu
Jeśli jesteś chętny to napisz dlaczego się nadajesz.
Musisz posiadać aparat fotograficzny tak byśmy mogli zobaczyć rezultaty :-)
Roztrzygnięcie w dzień dziecka :PPPP 1 czerwca w nocy.
Tylko jeden osoba Testuje zestawik ;-)
W sprawie Testowania odżywek kontakt wyłącznie w tym poście, na maile,, GG nie odpowiadam w sprawie testu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja także zgłaszam chęć podjęcia się tego przedsięwzięcia. Wydaje mi się iż jestem z kilku względów optymalnym rozwiązaniem. Pomijając już fakt posiadania aparatu, co jest oczywiste jestem osobą która ma za sobą trzy lata siłowni. Niestety po przerwie spowodowanej różnymi przesłankami wysuszyłem się ostro i około dwa miesiące temu wznowiłem treningi. Posiadam treningi dostosowane idealnie i profesjonalnie do swoich aktualnych uwarunkowań fizycznych. Wydaje mi się iż najlepsze przyrosty, efekty czy też różnego rodzaju zmiany widocznie będą właśnie na osobach wznawiających treningi, lub też początkujących. Nie piję, nie palę, nie zażywam żadnych dodatkowych suplementów, mój organizm idealnie współgra z odżywkami i różnego rodzaju suplementami (z autopsji).
Ze swojej strony mogę zagwarantować sumienność, dyspozycyjność i zaangażowanie.
Pozdrawiam,
Paweł
Napisano Ponad rok temu
Doswidczenia posiadam +dieta+ checie do osiaganiecia mitycznej-idealnej budowy ciała, dyscypline do przestrzegania jakichkolwiek wymogow zwiazanych z tym przedsiewziecem..
Brak nałogow to podkreslam..
Oczywiscie spełniam wszystkie Twoje kryteria
Pozdrawaim ADMIN 8)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Fotki mogę robić na bierząco,troszkę już w tym siedze mam pojęcie o diecie, treningu i regeneracji oraz oczywiście o suplementach.
oczywiście w gre wchodzi zestaw na mase, mam w domu dużo kreatyny mono i dużo Carbo więc podstawy są jeszcze chyba mała puszeczka taurynki się gdzień pałęta.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
mieszkam w bialej wiec nie byloby problemu z odebraniem odzywki :)
aparat mam w telefonie i mam tez zwykly.
cwicze reuglarnie od poltora roku i wlasnie dzis skonczylem swoj 1 cykl kreatynowy.
takze nie pije i nie pale.
sporo takze wiem na temat diet i prawidlowej suplementacji (m.in. dzieki temu forum)
moge nawet podeslac probne zdjecia ktore zrobilem sobie na wakacje rok temu i dwa tygodnie temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak macie foto to proszę o zamieszczenie na forum.
ja moglbym podeslac ale nie chce byc pierwszy bo nie jestem jakis tam super przypakowany
Napisano Ponad rok temu
1. Posiadam aparat cyfrowy na biezaca moge przesyłać zdjęcia
2. jestem osoba takiej postawy ze po przyjeciu odzywek beda widoczne efekty
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobnie jak koledzy też chętnie bym przetestował zestawik odżywek i suplementów. Wyłącznie na mase...
Dlaczego się nadaję? Cóż jestem ektomorfikiem i mam duże problemy z łapaniem masy ciała. Wznawiam trening po przerwie (strasznie mnie wysuszyło i wyglądam jak początkujący). Od wczoraj zacząłem stosować HST. Zamierzam najbliższe 8 tygodni jechać masę, z tego powodu, przydałby się zestaw na mase (bez kreatynki). Aparat mam (zdjecia sprzed dwóch miesięcy mam - prawie nic nie uległo zmianie).
Pojęcie o treningu mam dosyć spore, w sprawie diety i suplementacji - też wiem co nie co. W razie czego mam "konsultacje" u bardzo dobrze znających się w tych tematach kolegów.
A więc jak coś to jestem chętny.
Pozdrawiam!
Ps. Odnośnie nowych osób, logujecie się tylko by dostać szanse. Dla mnie jest to śmieszne, albo jesteście z forum ileś czasu, albo w ogóle.
Do admina mam parę pytań:
- Kto wybiera zestaw, Ty czy osoba wygrywająca?
- Do jakiej kwoty będą suple i odżywki?
- Czy są to produkty np. samego olimpa, czy mieszane? np. olimp, vitalmax, itp.?
Pozdrawiam raz jeszcze.
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: Wto 31 Maj, 2005 ]
to jestem ja
[ Dodano: Wto 31 Maj, 2005 ]
JAk cos moge nadesłąc wiecej fotek wiem nie wyglondam za dobrze musze jeszcze ostro pracowac ale to jest kolejny argument zebym to ja mógł przetestowac te odrzywki :-) pozdro
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam.... Maciek
Napisano Ponad rok temu
Jak każdy chetnie bym wypróbował te odzywki. Dlaczego akurat mam to byc ja...
Dlatego że posiadam nawet spora wiedze, która jest podparta w miare dobrymi wynikami zarówno w wymiarach jak i osiagach siłowych. Mój organizm szybko pokazuje efekty brania odzywek, co wiem z własnego doswiadczenia. Mam juz troche pojecie o suplementach jak i o diecie która jest najistotniejszym elementem. Ja sam jestem zadowolony ze swoich efektów. To wszystko dzieki systematycznosci w treningach, odpowiedniej diety i po odzywkach które pomogłby mi nabrac masy miesniowej. Mój organizm jest bardzo wrazliwe na kazde bodzce i uwazam ze po tych odzywkach na pewno beda efekty które bedziecie mogli zobaczyc . Dodam takze , ze nie pale nie pije i nie uzywam narkotyków. W czasie testu starałbym sie zrobic wszystko idealnie ,zeby kazda ze stron była zadowlona.
Przez okres brania tych odzywek, starałbym sie zapiac wszystko na ostatni guzik. Nie chodziłbym nigdzie na imprezy, trzymałbym rygorystycznia diete i uzywałbym tych suplementów godnie z zaleceniami, dzieki czemu byłbym pewny, ze wszystko zrobiłem co w mojej mocy :-)
Pozdrawiam i życze udanego wybrou ;-)
Napisano Ponad rok temu
Mickiewicz normalnie, albo jak moja babka od polskiego.
xt4z to juz wogule.
sadze ze te testy to trzeba by zrobic na jakims chudzielcu zeby zobaczyc rezultaty.
Napisano Ponad rok temu
ale w sumie to ja sie nie nadaje
powodzenia chlopaki
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jestem tu nowy i równiez jestem chętny na przetestowanie tych odżywek. Coś o mnie:
przygoda z kulturystyka od niedawna (lipiec 2004) jednakże dużo czasu poświeconego na poznawaniu tego sportu (internet, czasopisma, konsultacje z expertami) daje mi jak sądze dosć pokazną wiedze na ten temat. Waże jakies 71kg przy wzroscie 180 cm, regularne treningi od około 2 miesiecy (zjedzone suplementy ;-) CARBO, ANABOLIC BCAA SYSTEM I TRIBUSTERON ).Moim celem jest masa. Trening oraz dieta dostosowana do takiego własnie cyklu pozwolily mi przybrac ok 6 kg (wazylem 65 kg zgroza ). Posiadam oczywiscie aparat i mysle ze jestem dobrym kandydatem (nie pale, nie pije, ogólnie nie używam używek ;-) ). Dodam jeszcze ze jestem ektoformikiem :-( ale mysle ze dla chcącego nic trudnego, gdybym to ja zostal wybrańcem ;-) dołoże wszelkich starań (jak zawsze) tak by obie strony dostały to czego chcą. POZDRAWIAM ALL!!!
Napisano Ponad rok temu
1 nie jestem napakowany mam cialko ( efekty beda szybko widoczne )
2 szybki bez problemowy kontak
3 jestem osoba ugodowa
4 testuje bo mam ochote troche przypakowac
Dziekuje i do zobaczenia ...