Szukam osoby do testowania odżywek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Guest_blazejhajduk_*
Napisano Ponad rok temu
Mam 27lat i od około 10 lat czynnie interesuje się kulturystyką z mniejszymi lub większymi przerwami, obecnie moja waga wynosi około 95 kg przy 187 cm wzrostu( 48cm w bicepsie, 121cm w klatce, 89cm w pasie, 65cm w udzie, 47cm w łydce, 46cm szyja) czwiczę przeważnie 4 razy w tygodniu.
Mam ustabilizowaną sytuacje zawodową pracuje w dużej firmie produkcyjnej na stanowisku konstruktora. Ukończyłem studia na Politechnice Gdańskiej na Wydziale Mechanicznym, później zacząłem Przewód Doktorki na tym samym wydziale ale obecnie zawiesiłem go i jak wspomniałem pracuje zawodowo. Wolny czas staram poświęcić na dokształcanie i oczywiście na siłownie, która już od wielu lat jest jedna z moich pasji.
Ze swojej strony oferuje profesjonalne podejście do sprawy stosowania suplementów jak i samych treningów jestem osobą skrupulatną i systematyczną.
Również interesuje się fotografia oraz video filmowaniem jak i również dalszym montażem i obróbką materiałów foto & video, także uważam że w tej kwestii również oferuje profesjonalizm, posiadam:
- cyfrowy aparat fotograficzny Nikon Coolpix 5000 (rozdzielczość 5MP, 3x zoom optyczny, bardzo dużo funkcji),
- FUJIFILM finepix A 330 (rozdzielczość 3,2MP, 3x zoom optyczny),
- cyfrową kamerę Samsung VP-D23i (rozdzielczość efektywne 0,7MP, 10x zoom optyczny, standard MiniDV).
Jeżeli moja oferta spotka się z państwa zainteresowaniem proszę o kontakt e-mailowy.
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
- posiadam aparat cyfrowy :mrgreen:
- duży staż na siłowni,
- bez nałogów,
- są podstawy do zbudowania sylewtki :mrgreen:
- systematyczny i regularny trening (5razy w tygodniu) i dobrze ułożona dieta 70 kg. przy 175 cm. wzrostu,
- jestem zdrowy jak ryba,
- jestem inteligentny :mrgreen: i posiadam silną wolę :mrgreen:
- nie mam zbytnio kasy na odżywki :mrgreen:
- jestem dyspozycyjny
Myślę że jestem dobrym kandydatem
Guest_grisza_1982_*
Napisano Ponad rok temu
Moj tening jest podzielony na dwie partie miesni. Trenuje 4xtydzien.
Moj wzrost: 180 cm
Waga: 77 kg
W bicepsie: 36 cm
wiecej parametrów nie znam, bo nigdy do niczego nie bylo mi to potrzebne.
Stosuje technike robienia zdiec co jakis czas (to o czym sam wspomniales), bo wtedy tak naprawde widac gdzie sie uraoslo i ile, a przede wszyskim jak to wyglada w calosci i co ewentyalnie trzeba poprawic w treningu, zeby roslo w miejscach gdzie chcemy zeby roslo.
To tyle. Jesli mnie wybierzesz to dobrze, jesli nie, to plakal z tego powodu nie bede. Pozdrowienia. CZASC.
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Foty na:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Foty na:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ze 5 białka i z 1.5 kreatyny wiec mam rozeznanie i zauwazam nawet róznice bv w białkach czy rozdrobnienie mesh w kreatynie. aparacik tez mam dietke tez:) wiec jak co to "call on me"
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
sie plywa...
cialko tez sie ma zajebiste...
Guest_elParniq_*
Napisano Ponad rok temu
mam 192 cm zwrostu 75 kg wagi , jakieś 8 miesięcy starzu na siłowni !!!! jak widać nie jestem osobą bardzo dobrze zbudowaną !!! ale właśnie znakomicie nadaję się do testowania odżywek ponieważ jeżeli ktoś ma wiele miesięcy stażu to każda odżywka dobrze na niego zadziała a okres 8 miesięcy to nie jest też aż tak mało że nie umiałbym tej odżywki dobrze wykożystać !!!. Jestem bez żadnych nałogów mam silną wolę!!!!. Tak więc jestem dobrym kandydatem do testowania odżywek aha żadnej wcześniej nie brałem więc ta odżywka zadziała na mnie w całej okazałości !!
Napisano Ponad rok temu
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
yahoo, jakie zajefajne koszulki hehe tez mam taka :twisted:
edit: i juz wiem kto jest na fotce :mrgreen: pozdro :-)