Szukam osoby do testowania odżywek
Napisano Ponad rok temu
fotki dalem, ostatnio nie jadlem supli wiec napewno cos na mnie pojdzie, o zadnych koksach nigdy nawet nie myslalem... foty dalem
zreszta spojrzcie na reklame strone wczesniej
sie plywa...
cialko tez sie ma zajebiste...
Napisano Ponad rok temu
blazejhajduk:
szczerze to fotka nie wygląda na takie wymiary 48cm w łapce, 121cm w klacie...
Panowie - na początkujących zawsze będą efekty, nawet jakbyście jedli normalnie (tzn. 3 posiłki) i nic nie brali, a tylko machali sztangą... hehe - nomralna kolej rzeczy - mięsień zaskoczony - rośnie.
A tak na marginesie - to ja też supli dawno nie brałem (kreatyna 15 miesięcy temu:D). Tylko Carbo - gdy trenuje...
A tak poza tym to moim zdaniem powinna to być osoba czysta (bez stosowania SAA), sumienna i taka którą dobrze znasz i jej możesz "ufać" - jeżeli można w ogóle mówić o zaufaniu - przez internet. Zresztą w tym wypadku to pojęcie względne. :-)
Pozdrawiam i czekam na werdykt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale sam Kreatyna czy też odrzwki nie dają od razu efektów Trzeba mieć dietke dietke i jeszce raz dietke a już nie mówie o treningu jak kto woli masa czy rzeźba...Czekamy na wyniki...
Jak macie czas to wejdzciena mój diennik- każda rada się liczy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
do tej pory mozecie np.wykazac sie swoja wiedza i wypowiadac sie w temach na forum :mrgreen:
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Widze ze najwiecej opini jest zeby dac komuś niezbyt napakowanemu. Ma to swoje zalety bo napewno bedzie wynik zauwazalny ale jak juz chlopaki pisali wystarczy ze pomachaja sztanga a juz beda wyniki a jak do tego zaczna jeszce jaja wcinac i makaron to juz na start calkiem niezle. No i brak doswiadczenia w braniu supli to tez nie najlepiej. przeciez jedne sie bieze po jedzeniu innych nie mozna brac w ten sposob wiec przydala by sie osoba z doswiadczeniem. A ktora to zalezy od zestawu jaki masz na mysli. Fotki widziales wiec do zestawy spalajacegp tluszcz nie wezmie admin chuderlaka:) ani odwrotnie na mase kolesia z tedencja do tycia:). Foty (kolegow i moje) sa Czekamy na werdykt. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-> witamJa tam uważam, że do testu powinny zostać wybrane osoby wątłej budowy i o mało podkreślonej sylwetce. Napewno nie powinno się brać osób wspomagających się kiedykolwiek sterydami oraz tych, którzy mają już znaczne osiągnięcia w tym sporcie (po jednych i po drugich nie będzie widać znaczących zmian a koksiarz zawsze może się nie przyznać do właśnie trwającego cyklu).
Dobrze ujęte !! :spoko:
moja osoba prezentuje wpasnie ten typ. chcialem juz wczesniej wyslac zgloszenie, ale jako, ze nigdy nie bylem zarejestrowany na forum, a czytalem tylko wypowiedzi, stwierdzilem, ze i tak nie mam szans.
jesli lista nie jest jeszcze zamkniete, to pykne zaraz fotki i wrzuce je na forum. co reprezentuje swoja osoba? wiek: 19 lat, wzrost: 189, cwicze systematycznie (4 razy w tygodniu) od stycznia 2005. trenuje na mase, idzie juz 6 miesiac. zaczynalem, majac ok. 68 kg, teraz lekko 75 kg. mam wlasny plan treningowy. stosuje diete, bo bez diety nie ma wynikow i nie ma wogole co mowic o kulturystyce i wynikach w niej poczynionych.
jesli mozna jeszcze dorzucic zgloszenie, prosze, dajcie znac.
--
pozdrawiam
un_ix
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
chodze na silke 3 razy w tygodniu i 2 razy na kickboxing.
waże 88kg przy wzroscie 188cm
(mam tez aparat cyfrow
na silke chodze od 5 lat a na kickboxing od 4
Jakby co prosze o kontakt. dzieki cze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rowniez chcialbym kandydowac. Mam dostęp do siłwni w każdej chwili i cwiczylerm regularnie pól roku. Teraz po 2 miesiacach przerwy powracam do ćwiczen. Nie mam żadnych nałogow. jak nie cwicze pije co jakies 3 miesiacew 2m3 piwa gdy zaczynam cwiczyc na silce to wogole. Jestem zdolny to kazdych poswiecen zwiazanych z siłownią. Rownież w czasie gdy ch0odze na siłownie przestrzegam diety wysokobiałkowej. Mam dostęp do dobrego aparatu cyfrowego
Napisano Ponad rok temu
Jak macie czas to wejdzciena mój diennik- każda rada się liczy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybór jest bardzo trudny :- Szkoda by taki potężny zestaw odżywek trafił w nie odpowiednie ręce. Nie wszyscy dołączyli fotografię do zgłoszenie, co jest warunkiem!
Druga bradzo ważna sprawa to bieżące relacje. Nic z testu nie wyjdzie, jeśli ktoś otrzyma odżywki i „papa” tyle go widzieliśmy. Po konsultacji z kilkoma użytkownikami forum, wybór trzeba lepiej zorganizowac. Wobec tego rozstrzygnięcie musimy przesunąć o kilka dni.
Został utworzony dział Motywator. Tam znajdują się szczegóły, co do zgłoszenia.
Wśród osób, które dokonają zgłoszenia zostanie wybranych tester. Ważnym czynnikiem przy wyborze testera będzie sposób założenie bloga i prowadzenie go przez kilka dni, oraz analiza wypowiedzi na forum, zakres wiedzy. Osoby, które nie dawno się zarejestrowały mają szansę się wykazać.
Wszelkie zażalenie i sprzeciwy proszę zgłaszać w tym poście.
Pierwszym trzem osobom, które dokonają prawidłowego zgłoszenia wyślemy opakowanie kreatyny.
Napisano Ponad rok temu
Opisik krotki dalem troche wczesniej.
Troche przegialem z kompresja ale mysle ze do zgloszenia moga byc... i tak przodem troche krzywo stanalem:/
Załączone pliki
Guest_Demarco_*
Napisano Ponad rok temu