Cwicze o juz prawie 4 miechy na samym poczadku mialem zle ulozony trening ale i tak wszystko szlo bo wiadomo na poaczdku wszystko idzie biore krete, dextro juice, d-riboze, wczesniej glutamine a teraz kupilem sobie masówke wszystko z Olimpu bo mam duża żniszke pracownicza brata.
Mam 172 66 kg ok 120 w barkach w klacie z 92 cm ale i tak bardzo dobrze wyglda klatka piersiowa bo ma duże cycki :-) przytyłełm z 61 66 w dwa miesice..
Od poczadku jak zaczynałem cwiczyłem złym treningem bo np w poniedzialek mialem klate z barami a nie wiem dzialem ze tak nie mozna cwiczyc...ale i tak wszystko szlo wiadomo bo na poczadku to zawsze idzie plus odzywki daja swoje...
Moj trening stary wygladal miejwiecej:
Poniedziałek: Klata + Bary+ nogi
Wtorek Biceps + triceps czasem brzuszki
Sroda: WOLNE, Czwartek: Klata + Bary+ nogi
Piątek: Biceps + triceps
Wiec zmieniłem go na:
Poniedziałek: Klata+ Biceps
Wtorek: Plecy+ tricpes
Środa:Wolne Czwartek: Kaptury+ Barki
Piątek Nogi
ale ostatnio zauwazylem sie sila mi spadła jesli chodzi o cwiczenia na klate cwiczylem na serie 60 kg a teraz meczylem sie miejszym ciezarem i zastanawiam sie jak ten nowy trening poprawic bo w koncu klata tylko raz w tyg... moze zamienic jakos.
Ostatnio sprobowalem cwiczyc systemem zwiakszajac obciążenia na klate na plaska 70%80%90%100% ale to mi sie jakos nie podoba czuje ze mam mnej siely i poprostu lepiej mi sie cwiczylo podbnoszac na serie 60 kg bez zwiekszania jestem w dylemacie bo nie wiem jak mam ustawic sobie trening by był dobry tak zeby sie meczył nad klata bo mam raz w tyg moze poprostu w piatek zrobic powtorzenia po dwie seria po kazdej z partii ciała I nie wiem jak z tym zwiekszaniem ciezarów czy to konieczne, Miesnie pownny byc przyzwyczajone do coraz ciezszej pracy ale ja wale jednym cizarem na serie i jakos tak mi lepiej ale nie wiem czy tak jest dobrze teraz jakos mam 34,5 przy napieciu i nie chce urosnac wiecej

Prosze o pomoc bede wdziczny[glow=darkblue][/glow]