Trening przy wadzie wzroku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
dostalbys info zakaz cwiczen to nie ma sensu..
lekarz moze i w tym wypadku miec 1/99 racji a reszte mozna olac 8)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
i jeszcze jedno jak jeszcze raz zobacze takie slownictwo to bedzie cos wiecej niz smao kasowanie...
Napisano Ponad rok temu
jeszcze jedeno takie cos i bedzie ban !
a co do Twojego przemądrzalstwa, to mam nadzieje ze nie skonczysz z jaskrą...
lekarze po to uczyli sie tyle lat by dzielic sie wiedza i pomagac, uwierz mi ze nie robia tego złosliwie, a w tym przypadku mają 100% racje !
powinnes przerwac treningi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na co lekarka sie zbulwersowała i rzuciła jakaś aluzje do bezpłodności .
ale Strong ma racje , jeden ma wade wzroku taka jak astygmatyzm( :mrgreen: ) a inny ma za wysokie ciśnienie (w oku) nie mozna bagatelizować opini lekarzy .
A ty Strong to co sie tak przyp*erdoliłeś do wulgaryzmów ??
Przeszkadza ci to?? bo mi np nie ...
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do mojego stosunku do wulgaryzmow to poprostu nie chce tu robic dzieciarni, ma tu byc kultura.
a co do lekarzy to nie wiem kto by Was leczył jak nie oni wiec nie narzekajcie tak na nich
a co do textow odzywki = sterydy to ostatnio jestem w podobnym przekonaniu....
duzo firm ze swiata w swoich odzywkach miala poprostu dodane saa, oczywiscie nie informujac konsumenta, wiec lekarze maja po czesci w tym przypadku racje
Napisano Ponad rok temu
"a co do lekarzy to nie wiem kto by Was leczył jak nie oni wiec nie narzekajcie tak na nich " tak samo w innych przypadkach, chociażby z policją - każdy nie lubi i HWDP ale jakby przestali pracować to wszyscy by ich na kolanach błagali, żeby wrócili, myśle, że nawet yahoo
"duzo firm ze swiata w swoich odzywkach miala poprostu dodane saa, oczywiscie nie informujac konsumenta, wiec lekarze maja po czesci w tym przypadku racje" - to były sporadyczne przypadki, czy myślisz, że w każdym gainerze, białku muszą być jakieś prohormony/sterydy ?? no dla lekarzy właśnie tak jest przypadek, lekarze mieli farta, że akurat taka sytuacja wynikła
P.S Kto mnie nauczy cytować kawałki wypowiedzi innych użytkowników ?? Inaczej niż tak jak robie do tej pory nie umiem, a brzydko tak wygląda :-(
Napisano Ponad rok temu
zaznaczas fragment ktory chcesz cytowac i naciskasz i jest :-) albo caly post drugim przyciskiem :-)
Napisano Ponad rok temu
taaadam :mrgreen: ale ja moondry dzięki ;-)i naciskasz i jest :-)
Napisano Ponad rok temu
mozna olac lekarza jezeli chodzi o jakas pierdołę ale jezeli mi lekarz mowi ze moge stracic wzrok lub miec klopoty ze wzrokiem to raczej sie poslucham jego niz kolegow z podworka lub ludzi z forum a napewno zrobil bym dodatkowe badania.
Napisano Ponad rok temu
Wagraf ładna uwaga, lekarze mają wykształcenie, oni sie tego uczyli, a my to mozemy sobie pogadac.
Napisano Ponad rok temu