O czego zacząć
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie.
Waze 78 kilogramów i mam wrostu 179.
Teraz sie zastanawiac czy stawiac na mase czy bardziej na zejście z wagi i wyćwiczenie tego co mam.Nie bede ukrywał ze mam troche tuszczyku na brzuszku.
Jak chcecie to moge umieścic swoje zdjecie.
Dziekuje wszystkim za rade
Czekam na odp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lepiej niemogblys nawet sobie zapodac L-karnityne
dobre :mrgreen:jedz raczej na rzezbe teraz
Musisz sobie zadac pytanie co chcesz osiagnac, ale jak wkleisz fote to pomozemy.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Zapomnialem dodac ze trenuje takze piłke nozna.A na siłownie nie chodze bo nie mam czasu tylko w domu takie tam brzuszki,pompki.
Myślalem sobie kupic kreatyne.Tylko czy to wogole mi cos da?
Nie moge dodac zdjecia wiec umieszczam link.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
a jak juz chcialbys brac kreatyne to lepiej wez L-karnityne. kreatyne na pewno nie
EDIT:
trzeba poprawic adres zdjecia bo sie sie tam pomylilo cos tak ma byc [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
po fotce to poewnie zebys nie bral l-karnityny. dobzre jest tylko zadbaj o brzuch bicepsy i kaptury to bedzie git. to tak na moje oko. co do odzywek i diety to sie wypowie ktos inny. [/i]
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze mam pytanie.Czy moge tak zrobic zeby najpierw zejsc z wagi przy pomocy L-Karnityny (chodzi mi tutaj o tłuszcz,a pozniej poprostu nabierac na masie przy pomocy kreatyny i białka.Zeby uniknąc tłuszczu.?
Napisano Ponad rok temu
Na twoim miejscu postawilbym na mase, bo nie ma czego rzezbic.
Diety w dziale ODZYWIANIE, jesli trenujesz pilke nozna to mozesz wziasc kreatyne, ale nie lepiej by bylo zainwestowac w silownie, czas zawsze sie znajdzie.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
ja tak jak dawid mase bym zdobywal na Twoim miejscu... ale decyzja nalezy do Ciebie...
wiele nie zdzialasz robiac same pompki itd w domu...polecam zapisanie sie na silke :-)
Napisano Ponad rok temu
sie plywa...
cialko tez sie ma zajebiste...
Napisano Ponad rok temu
dawid1920 nigdy nic nie brałem .A jeżeli ci chodzi ze przerabiałem zdjecie ?
Powiedz mi po co bym to robił. Chciałem waszej szczerej rady.Czyli mowisz ze nie pasuje.Nie wiem wsumie tego nie zauważyłem
Cavelier lepiej robic cos w domu niz nic, prawda
Bede probował cos pokabinowac z siłownia.Dzieki za rady. To jednak postawie na mase.A nad brzuszkiem bede musiał dobrze popracować.Tylko jak zrzucic ten tłuszczyk?
A teraz mam pytanie.Która kreatynke mam wziasc.Z tego co słyszałem to kreatynka Olimpu jest nie zadobra.I czy bawic sie w kreatynke w tabletkach czy w proszku.
Zastanawiam sie jak bym dawkował kreatynke.Moze macie jaka propozycje co do spozywania. Ile np. wziasc przed treningiem piłki noznej , jezeli bym na siłkenie chodził
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
kratyne bierz po treningu na silowni 5 g a dni nie treningowe 5 g rano zawsze naczczo...
sie plywa...
cialko tez sie ma zajebiste...