śmeszni ludzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale baaaaardzo wielu ludzi tak robi ...
i chywa w tym i ja :roll:
Napisano Ponad rok temu
zalosna jest takze zazdrosc - ktos ma lepsze wyniki, czy np. po stosunkowo krotkim czasie dobre osiagniecia, nie wazne ile w to wlozyl wysilku i jak intensywnie cwiczyl, to przez innych jest czesto oceniany ze cos bierze ;[ (ja mialem niemile przezycia z wuefista co do sily w wyciskaniu ;/ rozpowiadal po calej szkole ze biore sterydy... )
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a to mnie bAAArdzo drazni ;/niemaja o czyms pojęci to po co się wypowiadają
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
bo prawda jest taka że każda osoba która chce coświęcej osiągnąć.... zawody itd. musi brać sterydy ... rozmawiałem z 3 osobami i każda z nich przyznała że brała nandrolan
a że plotki sie roznoszą szybko...
a zazdrość wielka to i mamy takie nie miłe opinie...
Napisano Ponad rok temu
nie fakt wiedzy mnie denerwuje[bo w sumie ja tez o wieeeelu rzeczach nie mam pojecia] tylko fakt podejscia do naszej spolecznosci, ktora tworzymy %-) i wypowiadania sie [czyt.krytykowania] "nas"
czasem denerwuja glupie teksy innych ludzi.
"Nie maja o czyms pojecia to niech sie nie wypowiadaja"
dobry tekst tylko oni wszyscy uwazaja ze sie znaja - co to przeciez jest kurwa pojsc kilka razy na silownie wzias bialko i sie wyjebac - a jak sie juz koksy wezmie to juz zupelnie kosmos i nazawody po 1 cyklu mozna isc
:roll:
pozdro
Napisano Ponad rok temu
a ja mu: nie chce byc jak Ty, przeciez ostatnio wygrales mr. anoreksja.
a co do silowni, to jeden wielki szjas(u mnie w miescie) gosciu ktory cale zycie na silowni trenuje i ja prowadzi nie wie co to glikogen. Wszyscy to koksy, i wcieraja sobie maseczki w skore(miksuja ser i jajka i wcierają - banda debilow i jelopow)
m.in. dlatego nie cwicze na silowni, tylko w piwnicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moi kumple co nie cwicza i moze byli na siłce raz czy dwa to mysla ze zeby wygladac ja Ronie C. to trzeba brac sterydy i wogle różne gówna
a co mnie jeszcze smieszy to to ze jak kumpel czasem wpadnie na siłke i widzi co ejst na wystawie to sie tak raz zapytał "a te wszytskie sterydy to sa legalne" beczka smiechu
czasem jak widze jakis 15-16 latów na siłce któży przyszli cała banda i mysla ze jak sa na siłce to juz im nikt nie podskoczy heh...
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nio fakt ja tez tak mam :|:|ja musialem brac koksy bo mam rozstepy
sa na plecach obrzydliwe - ale zawsze tlumacze sie ze mnie rodzicie w domu bija %-)
a jak ktos mowi, ze koksujesz to podejdz do tego z innej strony - pomysl skoro mysla ze koksujesz to musi byc z ciebie zajebisty bydlaq;-) i to bez koksow - tylko ze oni o tym ni ewiedza
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Krawaty wiąze i usuwam ciąze
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: 09-09-2004, 8:16 ]
wiesz co włanie oglądałem twoje foty!!!!! co ty opowiadasz za głópoty!! jest zajebiście!! oby tak dalej wes daj jeszcze fotki jak masz napięte mięsnie!! pozdro
Napisano Ponad rok temu
Krawaty wiąze i usuwam ciąze