Jak rozplanowac tydzien HelP
Napisano Ponad rok temu
Potrzebuje rady na rozplanowanie tygodnia
Poniedzialek -> chcialbym chodzidz na basen
Wtorek -> wolne
Sroda -> silownia
Czwartek -> wolne ( czy silownia )?
Piatek -> wolne
Sobota ->basen
Czy moze calkiem innaczej?
Wczesniej jechalem tak :
Poniedzialek -> basen
Wtorek ->silownia
Sroda -> basen
Czwartek ->silownia
Piatek ->basen
reszta wolna(wtedy dopiero widzialem ze rosne czyli mialem za malo regeneracji )
^
|
I tu czulem ze nie wyrabiam
Czy taki tydzien jest za lekki czy za malo silownia czy wogole , czy sprobowac 2 dni pod rzad na silownie lub basen?? :?
Diete bede posiadal Strong cos "pichci" do czerwca bedzie :)
mam 16 lat , Wczesniej cwiczylem rok na silowni i basenie ale od miesiaca robie regenerke
Pomózcie rozplanowac tydzien (wiem ze to odemnie zalezy ale znacie sie lepiej na planach )
Pozdrawiam
Guest_bartek1988_*
Napisano Ponad rok temu
PN - silownia ( PLECY , KAPTURY )
WT - silowania ( BICEBS , TRICEBS , PRZEDRAMIE)
SR - wolne
CZ - silownia ( KLATA , NOGI )
PT - ( BARKi )
S - basen
N - wolne
Przy dobrej diecie + Hmb w ciągu 8 miesięcy z 3.1 mam 3.8 i z 40 na klate teraz jest 80 tez 16 latek :cfaniak: Spij max 8 godzin i jedz na noc maksymalnie 2 godziny przed snem. POZDRO !!!!!!!!!!
========= Walcz! Walcz! Walcz! ===========
Napisano Ponad rok temu
Ja bym powiedzial - spij minimalnie 7h (regeneracja to podstawa przy nabieraniu masy)Spij max 8 godzin i jedz na noc maksymalnie 2 godziny przed snem.
co do jedzenia przed snem...
ja preferuje ok. 30min. przed jesc sobie np. serka bialego 200g (hamuje siem katabolizm)
mozna tez jajka - ale one wg. mnie za bardzo obciazaja ukl.pok.
----- dopiero przy wystapieniu problemow z zoladkiem robic jak napisal bartek (ale jakby nie bylo to 8hsnu+2hwczesniej musisz jesc.. = 10( !! )h postu dla twojego org. - jak dla mnie zdecydowanie zbyt wiele - musi byc katabolizm niezle nasilony :boje: )
co do planu to w gruncie rzeczy dziwne polaczenie... (btw: bartek pamietaj o modyfikowaniu planu co 6-8tyg.)
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Poniedziałek: siłownia + basen
Środa: siłownia + basen
Piątek: siłownia + basen
Sobota: basen
Lub:
Poniedziałek: siłownia
Wtorek: siłownia
Środa: basen
Czwartek: siłownia
Piątek: siłownia
Sobota: basen
Niedziela wolne
Napisano Ponad rok temu
avanger pytanie kieroje do Ciebie
Czym sie wspomagac zebym nie wykitowal oprocz dobrej diety bo chcialbym uzyskac maxymalne przyrosty bo sie organizuje ostry tydzien treningowy
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
zeby powiedziec cos wiecej muszem wiedziec cos wiecej...
w Twoim przypadku b. wazne bedzie dostarczenie odpow. wiecej ilosc kcal (z ww of korz), ale o to strong juz pewnie zadbaDiete bede posiadal Strong cos "pichci" do czerwca bedzie :)
polecalbym tez gainerka (1,5h przed na mleko zarowno przed silownia, jak i basenem...)
ale podaj mi wiecej info o sobie bo mi siem szukac nie kce %-) a wiesz ze doradzajac takiej ilosci uzytkownikow to na prawde nie idzie zapamietac
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
mam 16 lat , staz taki raczej powazny na silowni to rok tak na Powaznie 2 miechy ostatni miech na regeeracji zero cwiczen . 186cm 76kg
Napisano Ponad rok temu
zma
gainerek (oczywiscie polecam mass xxl )
taurynka
ew. jak bedzie Ci siem nadal nie najlepiej cwiczylo (w co watpie ) mozesz dorzucic aminki/bcaa/wpc/wpi przed tr.
i ew. przy zbytku kasy (jakbys na takowy cierpial) mozesz jeszcze zapodac kazeine (na noc) - ale to jakbys na prawde mial kase - nie jest niezbedne (zawsze mozna serek bialy na noc wszamiac tak jak ja to robie )
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za porady
Pozdrawiam