Jak sie fajnie zbąbić :)
Napisano Ponad rok temu
ale zejscie bylo okropne strasznie glowa bolala ale faze mialem przez dobre 2 godziny
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Toksykomania-forma przewleklego zatrucia, polegajaca na systematycznym przyjmowaniu srodkow toksycznych dla osiagniecia lepszego samopoczucia, pobudzenia psychicznego, odurzenia, euforii. Powoduje przyzwyczajenie, ktore moze doprowadzic do nalogu ;-)
wiec uwazajcie
pozdro
Napisano Ponad rok temu
i kto to mowi %-)hrhrhr wlasnie sie ucze PO i tam podaja definicje
Toksykomania-forma przewleklego zatrucia, polegajaca na systematycznym przyjmowaniu srodkow toksycznych dla osiagniecia lepszego samopoczucia, pobudzenia psychicznego, odurzenia, euforii. Powoduje przyzwyczajenie, ktore moze doprowadzic do nalogu ;-)
wiec uwazajcie
rotfl
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
O godzinie jakos 22.. wzielem pierwsze 10 tabs. czekam i czekam..zadnych efektow ..chuj biore nastepne 10 tabsow , razem 20.. minelo jekies 30 minut jak na moje oko...patrze na zegarek..jest godzina 4 rano . co tak dziwnie...mysle? klade sie na fotelu zamykam oczy...leze tak chwile..chelikopter w glowie..jak to zwykle po alku ..otwieram oczeta patrze na zegar..jest godzina 23.30..<==cos kolo , jak to mozliwe mysle ..przeciez przed chwila byla 4...acha..przypomnialo mi sie ze wzialem tusi =) pierwsze haluny , narazie wszystko jest ok , tusi zaczyna wchodzic , klade sie do luzka....leze , leze..za chuj nie moge zasnac..w koncu chyba zasnelem...takie mam wrazenie..widze jakies swiatla w moim pokoja, cos mi chyba chodzi po pokoju..ale czuje sie jakos ciezki, nie mogo otworzyc oczu..jest jakos dziwnie , taka dygawe zalapalem...mam wrazenie ze sie unosze na lozku..mysle sobie..ale ja mam kurwa baje:)
taka masakra ze chuj ! =)
potem nagle otwieram oczy..w pokoje jest cimno a ja budze sie caly spocony i rzygac mi sie chce...jest godina 6 rano..
i do rana sie meczylem..brzuch mni w chuj bolal...i rzygac mi sie chcialo...ale nie moglem rzygac..chujowe uczucie.. baja byla fajna..ale te jakies 5 godzin co sie meczylem to byly najchujowsze godziny w moim zyciu bez kitu:P
Napisano Ponad rok temu
no ale szkoda, ze wtedy byles w domku - bylo isc na jakas impre
a jaka miales przerwe miedzy pierwszymi 10 kabs a drugimi ?
pozdro
Napisano Ponad rok temu
przewy mialem z 20 minut:P , zjebalem ze nie pocztekalem dluzej , bo to sie dluzej laduje ale to bylo "dawno i nieprawda" hehe
Napisano Ponad rok temu
mogles poczekac conajmniej z godzine ;-) hyhy kurde juz sie nie doczekam soboty ;D
pozdro
Napisano Ponad rok temu
a ja jutro mam testy na THC na LSD na XTC i na BIELUN
lol
starzy mi robia bo mailem sprawe sadzie za posiadanie narkotykow =)
Napisano Ponad rok temu
chociaz moze w pon/wtorek cos zapodam bo wtorek i sroda mam wolne od szkoly
kurwa taki podjarany jestem, ze zaraz chyba kabsy wezme %-)))))
pozdro
Napisano Ponad rok temu
bierz "tabletki narkotyczne" poniewarz maja pozyytywne dzialanie na umysl..dodaja ci szkrzydel
Napisano Ponad rok temu
swoja droga to nawet spoko %-)))
pozdro
Napisano Ponad rok temu
a probowal ktos z was THICODIN ? Zawiera Kodeine...kupijesz pudelko tego preparatu..lukasz 10 tabletek (5zl ) i jest zajebista baja...zjazdow nie ma w sumie..jak jeszcze browarem popijesz to jest jeszcze lepiej...a faza jest masakryczna..kreci ci sie w glowie...haluny masz...czujesz ze wieje ci wiat jak siedzisz w pokoju..itp.
sprobojcie !! i opiszcie swoja faze
A tak pozatym to opisujcie tutaj swoje doswiadczenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... ale jakbym byl Twoim ojcem..
PS. WBD ma tez duzo racji....
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
WBD ma tez duzo racji....
i kto to mowi %-))))
ps. kazdy robi to co mu sie podoba, niekotrzy katuja sie prochami itp. a inni katuja swoje cialo na treningach :mrgreen:
to ze to jest nie zdrowe to kazdy wie, ale tez nie codziennie takie jazdy sie odstawia tylko sporadycznie
pozdro
Napisano Ponad rok temu