UWAGA - WAŻNE!!!
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
UWAGA - WAŻNE!!!
Otóż Panowie i Panie (choć nie widzę tej drugiej płci na forum:()
Od 1 czerwca 2004r. moja obecność na forum będzie znikoma... powód?
Odcinam sieć... (prawdopodobnie na stałe), no chyba, że lepiej mi się powiedzie z pieniędzmi (taka prawda) to wtedy powróce na stałe...
Ale nie martwcie się, będę starał się raz w tygodniu (zazwyczaj w piątki) wpadać na sieć (korzystając z kolegi komputera) aby odpowiedzieć na zaległe tematy). Choć nic nie obiecuje...
Sytuacja jest nieunikniona, no chyba, że dorwę pewną sumę pieniędzy (nie małą...) lub jakąś pracę, to wtedy zostane... - mało prawdopodobne.
Na dzień dzisiejszy jestem pewien w 90% o przedstawionej sytuacji.
Więc w razie czego proszę o cierpliwość, do KOŃCA MAJA JESTEM Z WAMI PRAWIE CODZIENNIE NA FORUM... a potem któż to wie?
Z całym szacunkiem pozdrawiam WBD!
Od 1 czerwca 2004r. moja obecność na forum będzie znikoma... powód?
Odcinam sieć... (prawdopodobnie na stałe), no chyba, że lepiej mi się powiedzie z pieniędzmi (taka prawda) to wtedy powróce na stałe...
Ale nie martwcie się, będę starał się raz w tygodniu (zazwyczaj w piątki) wpadać na sieć (korzystając z kolegi komputera) aby odpowiedzieć na zaległe tematy). Choć nic nie obiecuje...
Sytuacja jest nieunikniona, no chyba, że dorwę pewną sumę pieniędzy (nie małą...) lub jakąś pracę, to wtedy zostane... - mało prawdopodobne.
Na dzień dzisiejszy jestem pewien w 90% o przedstawionej sytuacji.
Więc w razie czego proszę o cierpliwość, do KOŃCA MAJA JESTEM Z WAMI PRAWIE CODZIENNIE NA FORUM... a potem któż to wie?
Z całym szacunkiem pozdrawiam WBD!
Napisano Ponad rok temu
Re: UWAGA - WAŻNE!!!
wielka szkoda , no i strata dla forum bo nikt lepiej nie zajmnie się tym działem
Mam nadzieję że znajdziesz jakiś sposób żeby rozwiązać ten problem.
p.s. mnie też narazie nie ma i nie będzie często na forum bo niestety mam mnustwo nauki i wiele nadrzędnych spraw i nie mam jak tego pogodzić, ale myślę że od czerwca to się zmieni (szkoda, że właśnie wtedy kiedy rzadziej będzie odwiedzał nas WBD )
Pozdrawiam
Mam nadzieję że znajdziesz jakiś sposób żeby rozwiązać ten problem.
p.s. mnie też narazie nie ma i nie będzie często na forum bo niestety mam mnustwo nauki i wiele nadrzędnych spraw i nie mam jak tego pogodzić, ale myślę że od czerwca to się zmieni (szkoda, że właśnie wtedy kiedy rzadziej będzie odwiedzał nas WBD )
Pozdrawiam
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
6302037
6302037