potrzebuje diety do odrzywki ktura sobie zamuwilem
Guest_stli_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem to to jest RORUM i każdy ma prawo powiedzieć swoją opinię, a będąc moderatorem twoja wypowiedź i tak jest brana za najbardziej odpowiednią, więc i tak laiki będą ciebie słuchać i tak, a po co ludzi zniechęcać do uczestnictwa w wymianie poglądów
Pozdrawiam
6302037
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy to jest komuna czy co ?? jakas cenzura pogladow??
Kreatyne mona brac od 16 lat a on ma tyle wiec moze.
A pytal sie ciebie o diete a nie o rade jaki suplement kupil czytaj uwaznie bo napisal ze juz kupil wiec powinienes skasowac swojego posta.
Podczas brania kreatyny unikaj kofeiny jest ona w Kawie , herbacie , Napojach ala cola , Pij duzo wody , kreatyne mieszaj najlepiej z sokiem winogronowym poniewaz ma najwiecej fruktozy cukru prostego i bedzie smaczniejsze nidy niemieszaj kreatyny z mlekiem poniewasz tluszcz zmniejsza wchlanianaie kteatyny.
A kreatyne przyjmuj zranna na czczo i odczekaj 20 min na posilek zeby kreatyna sie wchlonela dobrze.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Alkochol podobno w mlodym wieku tez krzywde robi i papierosy i silownia prawie wszystko w dzisiejszych czasach jest niezdrowe.
Napisano Ponad rok temu
czemu mozesz sobie zaszkodzic ? przy braniu kreatyny zwieksza sie gwaltownie masa ciala, nawodnienie komoorek miesniowych, moze sie podwyzszyc cisnienie, serce nie jest do konca wyksztalcone i moze nie nadązyc , wtedy mogą byc klopoty.
Napisano Ponad rok temu
6302037
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poczytaj troche innych postow, juz takie pytania byly.Mam 16 lat waze 53kg wzrost 160. Zamuwilem sobie odrzywke Trec Nutrition Creatine + Tauryna + Dextrose i chcialbym zeby ktos ulozyl mi djete do tej odrzywki zeby najlepiej podzialala
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
RORUM A ja caly czas myslalem ze to jest FORUM :DDDDD - no coz czlowiek siem uczy cale zycie...Z tego co wiem to to jest RORUM
rotfl
Co do poruszonego tu tematu to nie kce mi siem powtarzac ciagle to samo...
Chlopak - nie bierz siem za krete!!!!
1. za mlody
2. za wczesnie (nie masz najprawdopodobniej) wystarczajacej adaptacji wysilkowej
3. twoim glownym priorytetem powinna byc masa wiec zabiez siem porzadnie za diete a nie krete + dod. walnij gainera i jak na dzien dzisiejszy efekty beda lepsze niz po krecie
4. przy stosowaniu krety trzeeba przestrzegac pewnych zasad - looknij na moja wypowiedz w:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
6302037
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu