HMM czy robi dobrze??
Guest_BB_*
Napisano Ponad rok temu
Mam 25 lat jakies 176 cm wzrostu i waze 68 kg. Moja sylwetka jest raczej szczupla, nie mam tedencji lapania zbednych kg. Po czesci jest to spowodowane szybkim metabolizmem ale tez typowa praca fizyczna (8 h ciaglego ruchu). Na silownie chodze od jakiegos miesiaca (3 razy w tygodniu) i idzie mi calkiem dobrze pozatym przed silownia troche pracowalem nad soba w domku jakies 2 miechy ( pompki drazek brzuszki itd.).
Ok teraz troche o moich celach, interesuje mnie przytyc tak do 75 kg moze do 80 kg. Zamirzam zrobic jeden cykl (42 dni):
Trec Nutrition Creapure 250g
Trec Nutrition L-glutamina T6 200 kapsułek
Trec Nutrition Whey Protein Cocncentrat 1500g ( zastanmaiwam sie czy mass XXL nie bylo by lepsze?)
Nastepne zamierzam cwiczyc na zezbe bez supli!!
Teraz moje pytanka
Czy uda sie to osiagnac ??
Jak trwale beda efekty ?? Czy waga mi niespadnie po 3 miesiacach chodz bede ciagle cwiczyl na silowni ??
Czy nie narazam sie na takie cos jak rozstepy ??
Czy poloczenie tych supli jest dobre?Jezeli nie to co zakupic??
Dzieki wielkie za wszelkie odpowiedzi!
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
2)Poco Ci glutamina? <=ODPADA.
3)Kup z 6 kg xxl mass trecka a przytyjesz z 8 kg.<= Kup to
Napisano Ponad rok temu
Uloz sobie diete - jak chcesz jakas to wpadnij do forum odzywianie tam Ci siem pomoze DIETA TO PODSTAWA wiec zacznij od tego.
Nastepnie z supli jak chcesz to kup gainerka jak mowi stars (olimp mct- jest b. dobry %-), jak i mass xxl) nawet do 4000-6000g (ale pamietaj o diecie)
na kreatyne poczekaj jesio jakies 8-12miechow, mozesz tez zakupic za jakies 2 miechy tribulusa (na poczatku 60).
Bedzie dobrze
Trzymaj sie
Pozdrawiam
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Guest_BB_*
Napisano Ponad rok temu
Duzo poczytalem o DIECIE i zgadzam sie ze to podstawa jednak sam nie mam tyle czasu i tak dalej. Po prostu zaczne wiecej uwazac co jem i kiedy to zjadam. Wprowadze kilka wysko bialkowych produktow i zmniejsze troszke weglowodany. Do tego chyba zakupie sobie ekstra jakies bialko serwatkowe albo Mass XXL.
Dzieki wielkie
NArazie
Napisano Ponad rok temu
Jestes ektomorfikiem - ww to podstawa budowania masy. Nie ograniczaj ich (oczywiscie mowie o ww zlozonych nie o prostych - slodyczach)zmniejsze troszke weglowodany
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Guest_BB_*
Napisano Ponad rok temu
OK
Weglowodany zlozone powiadasz tylke ze jak sprawdzam w tabelach to wiekszosc tego co zjadam to wlasnie weglowodany zlozone ale brakuje mi bialka. Wiec zastanawiam sie czy nie kupic bialka serwatkowego.
Napisano Ponad rok temu
rozstepy sa sprawa indywidualna jedni nie cwicza i maja drudzy koksuja i nie maja - zakup profilaktycznie jakas masc/kremCzy nie narazam sie na takie cos jak rozstepy ??
pozdro
Guest_BB_*
Napisano Ponad rok temu