czego się wystrzegać
Guest__*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Zółtka z jajek
-Chipsów i innych chemicznych prdóktów ( wiadomo czasem można )
-Żelatyny w umiarkwanej ilosci bo sie kiepsko wchłania cociaz niby duzo białaka zawiera ale znowu podobno pomaga na stawy
-Niepij alkoholu i niepal niczego oprocz wkominku konwiktorskiej i ogniska switła to powoduje ogromne osłabienie ogranizmu nawet IMPOTENCJE
-i wiele inych lae niewżeraj samych sałatek to niepomaga tez
Radze ułuz sobie diete i bedzie Zajeb.... bo tak ogólnie to prodóktów sa miliony moge ci jeszcze doradzic że niejeść zadużo biała w przesadnych ilosciach poza tym sa pisane posty ale w sumie wszytko sprowadza sie do diety wiec dosłownie jesli chcesz efektó musisz ją zrobić
(POLONIA DOSTAŁ W ..... Buhahaha 8) ) nalepiej poczytaj o diecie to zrozumiesz !!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Glupota (jedynie uzasadniona gdy sie cwiczy na rzezbe) - w zoltkach jajek masz w stos. do bialka jajka wiecej bialka ktore jest w dod. bardziej wartosciowe!!! Fakt, ktos powie, ze sa tluszcze w zoltku, tak sa, ale sa to tluszcze wartosciowe dla naszego organizmu, a bialko zoltek + bialko bialek = doskonała kompozycje aminokwasow.nie jedz :
- Zółtka z jajek
Czesty blad w diecie - nie eliminuje sie tl. z diety bo moze to dop. do zahwiania rownowagi hormonalnej => zahamowania przyrostow (!) -ale musza to byc tl. dobrej jakosci (np. nienasycone z oliwki z oliwek, orzechow, ryb)
OKA tyle bo siem zbulwersowalem bo ten dziwny poglad dalej pokutuje... Trzymajcie siem.
Dobrze mowia lepiej zrobic sobie diete - i bedziesz mial spokoj - to wygodna rzecz. Acha - np. dla mnie wazne - wyeliminuj pieczywo biale (bezwartosciowe) zastap razowym, pelnoziarnistym...
Podaj info o sobie to siem cos ulozy
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Guest__*
Napisano Ponad rok temu