Brzuszki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cwiczyc!!!albo kup w hipermarkecieJakie cwiczenia robic na brzuchy zeby miec kaloryfer ???????????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jednak jeśli dopiero zaczynasz to nie dasz rady A6W więc zrób te cwiczenia:
-unoszenie nóg do klatki w zwisie na drązku 3x15
-unoszenie hantla z nogi do nogi w opadzie tułowia 3x20(jak nie dasz rady to przynajmniej 10 na jedna ręke)
-brzuszki 3x20
Rób w tej kolejności brzuszki zawsze na końcu.Ja robiłem A6W, ale udało mi się dojechac do 18 dnia i było widac efekty póżniej miesiac robiłem ten trening i widac już troche kaloryfer cwicze brzuch 5 razy w tyg.
Jeśli te cwiczenia śa dla Ciebie zaciężkie to jak powiedział koksik25 to kup sobie kaloryfer w hipermarkecie
Napisano Ponad rok temu
Tutaj masz opisany trening brzucha wg Arnolda Schwarzeneggera , moim zdaniem to całkiem ciekawy materiał :
A jak masz dużo tłuszczu w okolicach brzucha musisz dołożyć trening aerobowy ( bieganie, rowerek, pływanie, skakanka,marszobiegi) Najważniejsze w treningu aerobowym są ćwiczenia w których największe zaangażowanie mają nogi.Unikaj aerobów, które angażują mięsnie konczyn górnych , gdyz spalaja one mniej kcal i nie pobudzaja tak ukladu krazenia jak cwiczenia nóg.
Oczywiście częste picie piwa lub pochłanianie innych wysokokalorycznych rzeczy tez nie jest wskazane.
Napisano Ponad rok temu
Zależy to też chyba od tego jak teraz wygląda Twój brzuch. Jeśli jesteś osobą szczupłą bez "oponki" to moim zdaniem wystarczy tylko ostro ćwiczyć.
Tutaj masz opisany trening brzucha wg Arnolda Schwarzeneggera , moim zdaniem to całkiem ciekawy materiał :
A jak masz dużo tłuszczu w okolicach brzucha musisz dołożyć trening aerobowy ( bieganie, rowerek, pływanie, skakanka,marszobiegi) Najważniejsze w treningu aerobowym są ćwiczenia w których największe zaangażowanie mają nogi.Unikaj aerobów, które angażują mięsnie konczyn górnych , gdyz spalaja one mniej kcal i nie pobudzaja tak ukladu krazenia jak cwiczenia nóg.
Oczywiście częste picie piwa lub pochłanianie innych wysokokalorycznych rzeczy tez nie jest wskazane.
Nie mam oponki tylko lekko tluszczu pod pepkiem. Cwicze juz jakies 3 tygodnie widac powoli 4 kostki na gorze chcialbym jakis profesjonalny trening na brzuch. Najbardziej na dolne partie brzucha na jest najtrudniej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S.Przy cwiczeniu brzucha zaczynaj od cwiczen na dolny odcienk,pózniej skośne i na koncu proste.