Siema ,piszę na tym forum ,ponieważ ostatnio chciałem dokonać pewnej zmiany mojej sylwetki Teraz wszystkie informacje ,o które prosicie ,aby były w temacie:
- Wiek- 15 lat
- Wzrost- 190cm
- Waga- około 86kg ,ważyłem się z 1 miesiąc temu ,ponieważ w domu nie posiadam wagi ;/
- Waga planowana - to odpuszczamy na razie
- Staż treningowy- ćwiczenia w domu ,na siłownie planuje jezdzic ,ale najlepiej w dni wolne ,bo szkoła i te sprawy
- Ile robisz treningów w ciągu tygodnia?- to pytanie do was ile wypadałoby zrobić takich treningów w ciągu tygodnia ? ,zrobiłem sobie plan na kartce na podstawie tego filmu ,głównie dzięki niemu się tak zmotywowałem : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] :
Chciałbym osiągnąć coś podobnego do tego chłopaka ,dla tych co nie będą oglądać to napisze w skrócie cały plan treningu według niego: 12 powtórzeń przy 4-8 setów na dzień ,pompki,brzuszki przysiady ,ćwiczenia z uzywaniem własnej masy ciała ,ćwiczenia 3 razy w tygodniu
- Intensywność Twoich treningów- myślę ,że zacząłem zbyt szybko ,i nawet nie zauważyłem gdy ćwiczyłem 2h bez przerwy ,przez co mam takie straszne zakwasy ,że myślę ,że za 2,3 dni będe mógł wznowić treningi. Mogę tak 2 razy dziennie spokojnie ćwiczyć
- Czy zazwyczaj szybko chudniesz czy masz tendencję do tycia?- bardziej szybko chudne
- Co uważasz za najtrudniejsze w stosowaniu dobrego odżywiania?- to mi raczej nie jest potrzebne ,suplementów nie planuje
- Czy stosujesz suplementy i jeśli tak to jakie oraz od jak dawna(czy systematycznie?)-nie i nie zamierzam
- Kontuzje/Urazy - nic
Teraz reszte rzeczy:
-Mam lekkie skrzywienie kręgosłupa ,garba ,ale chodziłem na rehabilitacje ,codziennie chodze wyprostowany więc nikt tego nie widzi ,lecz mi na przykład to przeszkadza ,w robieniu pompek ,gdzyż całą dupa leci na dół a góra zostaje na górze i wygląda to troche jak foka .
-Płaskostopie ,ale nie takie duże ,minimalne potwierdzone przez lekarzy
-W wieku 11-13 lat chodziłem na mma i kravmage ,myślę ,że trochę tam masy mam ,znaczy masy na pewno ,ale jeśli chodzi o mięśnie to mniej
Jeśli ktoś zainteresuje się tematem to mogę wstawić zdjęcia
Jeszcze pytanie co zrobić z zakwasami? ,będą one tak po każdym treningu czy po kilku już miną?
Użytkownik NorbioGraphic edytował ten post Ponad rok temu