Miał ktoś stycznosć z cross fitem?
Co o tym myślicie?
Bo chce właczyć cross fit do planu treningowego, ale też będe robił normalny siłowy trening.
Napisano Ponad rok temu
Miał ktoś stycznosć z cross fitem?
Co o tym myślicie?
Bo chce właczyć cross fit do planu treningowego, ale też będe robił normalny siłowy trening.
TKWM
Napisano Ponad rok temu
fajna alternatywa bardziej kondycyjny trening, dobry jeżeli chcemy spalać kalorie i budować dynamikę
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio widziałem filmiki z cross fitem i dosyć mi się spodobało. Drugą kwestią jest to, że musze unikać cięzkich treningów siłowych bo co jakiś czas mam problemy z plecami. Szukam treningu , który wymęczy ale nie wymaga sporego ciężaru dlatego pomyślałem o cross ficie.
Dodatkowo będe robił fbw lub coś z typu push pull
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja chce robić naprzemian, w jeden trening crossfit a kolejny trening fbw, zobaczymy wkrótce jak to wyjdzie
siłaczem nie będę, kulturystą ze względów "poprzestawianego" kręgosłupa i wypchniętej klatki itp też nie będę ale nadal chce coś robić i tak łatwo się nie poddam
Użytkownik 23Viper23 edytował ten post Ponad rok temu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To też ciekawy pomysł, cześć siłowa to będą podstawy + część dynamiczna wykorzystując elementy crossfitu.
Dodatkowo kumpel mnie namawia bym z nim biegał.
Użytkownik 23Viper23 edytował ten post Ponad rok temu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
crossfit to totalna samowolka, założeniem jest maksymalne wykończenie. Ja lubię sobie włączyc cross zamiast cardio. Robiłem tal: 5 podciągnieć --> 10 pompek --> 15 padnij/powstań i to wszystko w ciągu 20 min. Potem trochę mi się znudziło to przeszedłem do crossa ze sztangą. Fajna opcja, osobiście polecam spróbować
"Never Back Down!"
Napisano Ponad rok temu
Criossfit jest tak różnorodną metoda treningową żę tradycyjne systemy kulturystyczne mogą się schować, rodzai treningów w crossie i sprzętu użytego do jego wykonania są setki. Ogranicza cie tylko własna wyobraźnia, organizm i ewentualnie ukształtowanie terenu
Wiadomo masy mięśniowej większej na tym nie zbudujesz ale trzymać formę, poprawiać wytrzymałość i ogólna sprawność organizmu można wyśmienicie.
Mateusz Pawlak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
FitSport jestem cwelem lubię brać do buziJestem gejem :) ale każdy ma swoje zboczenia :) |
Galerie zdjęć |
|
|
||
MŚ w Fitness Sportowym (Bydgoszcz 2008) |
Fitness i Aerobik |
|
|
||
Witam miłe Fitnesskisiłownia, polska, warszawa, fit i 1 więcej |
Fitness i Aerobik |
|