Witam! Zaczne moze od tego ze, z ukonczeniem 18lat (obecnie mam ponad 20)zaczalem czesto pic piwo, z biegiem czasu wiecej i czesciej, obowiazkowo sobota przyslowiowy ,,zgon" NIeraz potrafie wypic z 6-7 piw w sobote a w tygodniu tak 2-4 piwka na wieczor, oczywiscie nie codziennie ale czasto. Zauwazylem ostatnio u siebie t.zn bojler, z tym ze jest on taki wybulony, jest on twardy, tak jakbym polknal pilke, tkanki tluszczowej tez jest troche, dopiero jak zepne miesnie brzucha jest on w miare plaski i taki fałd jest na brzuchu, znajomi mowia ze duzo jem ale niepotrafie inaczej, ostatni posilek musze zjesc okolo nie wczesniej jak 21:00-22:00 bo po prostu albo nie zasne albo sie obudze w nocy i i tak musze cos zjesc. Domyslam sie, ze jest to spowodowane piciem duzych ilosci piwa na raz i spozywanie duzej ilosci jedzenia i w poznych porach. Mam pytanie czy da sie z tym cos zrobic ? Od razu mowie, ze nie mam zbytnio czasu i mozliwosci trzymania jakiejs super diety ale staram sie. Cwicze 3/4 tydzien w tym brzuch jakies 2 razy/tydz. Wykonuje 3 cwiczenia po 3 serie - 1sklony na laweczne do brzuszkow 3xmax, sciagam drazek podchwytem tak jakby pozycji kleczacej 3xmax 3cwiczenie-biore do jednej dloni hantle 20kg i robie takie sklony boczne tez 3xmax na kazda strone. Dawniej gralem bardzo czesto w kosza i w noge, aktualnie nie moge sie zabrac za jaki kolwiek ruch. Prosze o jakas motywacje, porady co do diety i cwiczen.
Użytkownik Jumpman23 edytował ten post Ponad rok temu