witam wszystkich forumowiczów . przejdę od razu do sprawy. potrzebuje pomocy ponieważ chce zrzucić nadmiar kg. a nie bardzo wiem jak się za to zabrać . może po kolei . Mam 19 lat ważę 88kg i mam 183 cm wzrostu . głównym problemem jest brzuch ponieważ mam dość spory w innych częściach ciała nie odłożyło mi się tak jak właśnie na brzuchu . oraz chciał bym trochę rozbudować się w górnej części ciała . Nie mam żadnej specjalistycznej diety nie wiem czy m am używać jakiś dodatków do spalania itd . plus jest taki ze posiadam trochę sprzętu do ćwiczeń . mianowicie : handelki, drążek ławeczkę skośna (chyba tak to się nazywa), normalna ławeczkę do "wyciskania" , gryf prosty i łamany trochę obciążenia, urządzenie do brzuszków oraz rowerek . proszę o pomoc bardzo mi na tym zależy
Pomocy z treningiem
Napisano Ponad rok temu
Napisze ci dokładnie jak sie za to zabrać:
- wchodzisz w dział trening i czytasz tematy podwieszone dopuki doputy nie zrozumiesz zasad treningu na redukcji
- wchodzisz w dział dieta i czytasz tematy podwieszone dopuki doputy nie zrozumiesz zasad diety na redukcji
- układasz diete i trening w odpowiednie tematy w odpowiednich działach do oceny a my poprawiamy
- napierdzielasz wedłóg wskazówek i poprawek
- osiagasz cel
Innej drogi nie ma
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
nom najlepiej żebyś miał odpowiednią dietę bo głównie dzięki temu tłuszcz będzie ubywał polecam ci jedzenie codziennie jogurtów naturalnych bo pomagają w likwidowaniu tłuszczu a poza tym najlepiej dieta suplementacja i trening takie połączenie gwarantuje świetny efekt
Napisano Ponad rok temu
jedzenie jogurtów naturalnych pomaga w likwidowaniu tłuszczu w jaki to niby magiczny sposób bo chyba coś odkryłeś przed naukowcami.... podziel sie z nami ta teorią
Mateusz Pawlak ![]()