Witam,
przez ostatnie miesiące od kiedy pracuje moja waga z 71kg (z której się cieszyłem bo powoli rosła z 65) spadła do 64kg przy moim wzroście 185cm.
Stwierdziłem, że nie ma na co czekać, trzeba działać.
Znajomy podpowiedział mi zakup Mutant Mass 6,8kg (ok 217zł)
Zamierzam rozpocząć trening "100 pompek", ponieważ nie mam dostępu do sprzętu treningowego oraz nie mam czasu na siłownię.
Mój cel: Poprawa sylwetki gołym okiem w 2 miesiące, powrót do wagi (najchętniej przekroczenie bariery 71kg)
Jeśli się uda prawdopodobnie postawie sobie nowy cel, rozbudowę całego ciała w bardziej profesjonalny sposób.
Moje pytanie: Czy mutant mass mi pomoże? Czy kupić coś innego?
Mój budżet to max 300zł w pierwszym miesiącu i ok 150 w następnym -(mogą być to odżywki ale też i np. jakieś hantle)
Dla ułatwienia napiszę jak wygląda mój tydzień:
Pon - jedyny wolny dzień w który zazwyczaj odsypiam, robię porządny obiad, mam chwile dla siebie i uczę się.
Wt, Śr, Czw - uczelnia od 7 rano wyjście z domu, powrót 16, odpoczynek, nauka
Piątek,Sobota, Niedziela - praca minimalnie 12godzin, max 16
Drodzy koledzy, bardziej doświadczeni..wiem, że to kolejny temat dla początkujących, który was prawdopodobnie już nudzi ale ja liczę na waszą pomoc, żadnej cennej rady nie zmarnuję, mam w sobie motywację i wrzucę zdjęcia by pokazać wam efekty naszej wspólnej pracy. Jeśli mi się uda, prawdopodobnie zajaram się kulturystyką na poważnie i mam nadzieję, spotkamy się na siłowni