kup dobry pomper da ci więcej siły niż stack, taka prawda kiedys sporo wypróbowałem głównie w postaci wielu próbek i 90% tych produktów to szajs jak nie siedzi geramina i inne muzgotrzepy to co mam polecic jak na mnie nic poza Meso i IH działało
Stack kreatynowy. (masa + sila)
Napisano Ponad rok temu
Nie mam doswiadczenia w suplementacji, dlatego pytam Was- doswiadczonych o zdanie. Rozumiem, ze od pompera sily przybedzie mi tylko na trening, a nie na dluzej, w senie jak skoncze suplementacje, to wszystko wroci tak jak bylo przed cyklem?
Napisano Ponad rok temu
Własnie cała magia w tym że wzrost siły na treningu = targasz większe klamoty = w końcu wykształcasz większa siłę = targasz jeszcze większe klamoty = znowu zwiększasz siłę i tak w kółko oczywiście jak miska jest odpowiednia i regeneracja
po to wymyslili te suple które daja nieco siły pompe i wytrzymałość treningową
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
univeral shock i storm, co sadzisz o takim zestawie?
Użytkownik MaC406 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szok + storm niby zestaw legenda szkoda tylko ze płacisz za firme universal bo składowo to takie średniaki nawet poniżej klasy średniej. Starczy przeczytac skład niby podstawy ale na mnie np takie podstawy nie działają więc chyba nie jestem za dobra osobą do polecania czegokolwiek z pomperów bez zakazanych substancji typu geramina.
Co do stacka to tu cudów nie ma kreatyna to kreatyna działa praktycznie tak samo
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
kup mono jakias przedtreningowe i tyle. Pit a powiem ze wlasnie dla mnie szoty jakos nie zadzialaly:D wole proszek moze temu ze wale wieksza dawke. jak bralem szoka 2 razy to tylko bania mnie bolala i trening do dupy.
Napisano Ponad rok temu
A mozesz polecic jakiegos stacka, gdzie sklad jest naprawde dobry ? A co do tych pomperow, przedtreningowek to tez sie chyba skusze, ale jest jakas dobra bez kofeiny?
Napisano Ponad rok temu
Skoro nie chcesz mono, to kup sobie jakiegoś stacka np Attack firmy Scitec i sam sie przekonasz, że nie ma różnicy.
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie chce jakiegos stacka, dobrego skladowo, a nie takiego jak napisal Gramatikk, ze place za firme. I chcialbym tez abyscie polecili mi dobrego pompera, jakiegos z kofeina i jakiegos bez kofeiny, zebym mogl sobie wybrac
Napisano Ponad rok temu
Co do pompera podłączam się do tematu bo też bym coś chciał Ja myślałem o AAKG tyle, że w tym temacie jestem raczej zielony.
Napisano Ponad rok temu
Ja obecnie biorę Crea-Bomb ( 6 rodzajów kreatyn ), jestem zadowolony
Napisano Ponad rok temu
agmantyna jest wg mnie najlepsza a brałem już sporo rzeczy na pompkę
#####
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Ja tak jak kolega wyżej, czyli Crea-bomb od Scitec'a. Dlaczego?:
1. Puszka 660g starcza na długo bo tam porcja to 5g przed i 5g po treningu
2. Fajny zestaw kreatyn i dodatków
3. Bardzo dobra rozpuszczalność i smak (miałem marakuje i grejpfrut - oba bardzo dobre)
4. No i jak na mnie działa bardzo dobrze, zarówno masa i siła idzie w górę (przy odpowiedniej diecie), ale najważniejsze, że dodaje mi kopa na i do treningów.
Innych stacków póki co nie brałem, tylko mono i jabłczan, czyli podobnie jak Ty.
Napisano Ponad rok temu
5 g jest dla dzieci i ludzi którzy ważą 50kg. Masa i siła ida ci bo trenujesz jak trzeba i masz dobra dietę a nie dlatego że żresz mixa kreatyn. Kopa dodaje ci umysł bo jest tak potężny że wmówiłby ci że maka dodaje ci kopa jakbyś miał ją wsypaną do puszki zamiast krety.
Mateusz Pawlak