kiedy powinienem zauważyć jakieś konkretne postępy , dzisiaj wbiłem 5 strzała?? interesuje mnie to, żeby ocenić czy wszystko idzie zgodnie z planem. pozdrawiam
Ile wina??
Napisano Ponad rok temu
Nie obraziliście . Nie myśl że po 5 inj już bedziesz miał super postępy .
Napisano Ponad rok temu
ostatnio przez robotę poprzestawiało mi się ,że aplikuje propa w dzień nie treningowy a chciałbym żeby wypadało to jednak w dzień treningowy , czy mogę sobie o jeden dzień więcej zrobić przerwy żeby to pogodzić czy nic nie zmieniać ??
Napisano Ponad rok temu
proponują mi abym jeszcze do tego dorzucił duranabol, warto?? i druga sprawa doradzają mi żeby od połowy cyklu apliokować po połowie dawki propa ale za to codziennie , ma to jakiś sens??
Napisano Ponad rok temu
nie sluchaaj dyrdymalow z propem
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj poleciał 15 strzał, więc mamy połowe cyklu i mam nadzieję, że coś sie ruszy teraz konkretniej , poprawiła mi się już sylwetka oraz siła ale chcę więcej i zastanawiam się czy dokupić teraz jeszcze 100 wina i szamać po 5x 10mg tab dziennie, a nie jak teraz po 3x 10mg, a tak poza tym to nie zły ten prop, nosi mnie po chacie jak rumuńską dziwke po parkingu, szybko się wkręca. pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
z tym roznie ja sie tylko na mete tego nadziałem ale soczki oki
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj poleciał 20 strzał, jakiś naciągnięty jestem na maxa i lekko zblokowany ruchowo, powinienem może więcej areobów robić, żeby za bardzo nie spuchnąć?
no i nie wytrzymałem i dokupiłem jeszcze 10 propa , w sumie będzie 40, tylko wina mam jeszcze na 20 dni, a kolejne 20 bedzię sam prop
Napisano Ponad rok temu
cześć wam! jakoś spodziewałem się, że bardziej mnie zacznie wycinać po tych środkach, nie wiem co teraz robić, bo zostało mi 13 strzałów i jakieś 30 tab wina i zastanawiam się czy jechać teraz ostro aeroby czy poczekać do końca cyklu i polecieć na clenie + aeroby, masowo nie powiem podbiło mi nawet sporo, siła też ale jednak dąże do odpowiedniego wyglądu, a nie samej masy. Myślałem też czy nie dowalić 100 wina i nie polecieć do końca cyklu po 5-6 tab dziennie ale szczerze to jakoś nie wierze w te winko może na następny cykl co planuje to kupię wino w strzałach ale to dopiero pod koniec roku. pozdr
Napisano Ponad rok temu
waga była na starcie 106kg obecnie 120kg może jednak czas na ostre aeroby , mile widziane podopwiedzi
Napisano Ponad rok temu
wino trzeba 2 opakowania minimum 6 tyg cykl na winko wiec trzeba ci wiecej niz jedno opakowanie