no właśnie tak mi podpowiadają, żeby co 2 dni strzała przez 8 tyg , tylko od kiedy wino zarzucać??
micek o co chodzi z tym 1-6?? napiszcie mi jak możecie nie skrótami jak zrobić aby było ok. Dokupię 100 wina.
Napisano Ponad rok temu
no właśnie tak mi podpowiadają, żeby co 2 dni strzała przez 8 tyg , tylko od kiedy wino zarzucać??
micek o co chodzi z tym 1-6?? napiszcie mi jak możecie nie skrótami jak zrobić aby było ok. Dokupię 100 wina.
Napisano Ponad rok temu
np 1 do 8 tyg prop i od 1 do 8 wino
Napisano Ponad rok temu
dzięki za podpowiedzi!! za 3 tyg wystartuje , póki co clen jest w akcji. Jakie konkretnie witaminy kupić na wątrobę i stawy? Po tym wszystkim na odblok wystarczą 3 strzały hcg, tak mi podpowiada kolega więc chcę się upewnić? I jeszcze pytanko z czystej ciekawości czy po takiej 2 miesięcznej kuracji powinienem spodziewać się dużego przyrostu masy, nie zależy mi na mega masie ale skoro już się zdecydowałem na cykl to mógłbym się trochę pod pompować, no i sam już nie wiem czy dorzucić jeszcze jakiś specyfik do tego czy jechać tylko na propie i winie. dzięki jeszcze raz za uwagi i Wszystkiego Najlepszego Wszystkim
Napisano Ponad rok temu
Chcesz wiecej mięska niezłej jakości do dodaj NPP . Na wątrobe N-Acetyl Cysteina , na stawy jakiegoś flexa lub jak dasz NPP to stawy juz beda "smarowane" . Pamietaj ze wszystko zalezy od diety i treningu .
Napisano Ponad rok temu
prop wino styknie poznij mozesz dac wino prop master badz npp
Napisano Ponad rok temu
jak z tym odblokiem , te 3 strzały hcg starczą , bo chcę wszystko skompletować?
Napisano Ponad rok temu
prop przez 8 tyg i wino przez 8 ( nie wiem tylko jak te wino dawkować dokładnie). Chętnie bym jeszcze coś dorzucił ale zrobie sobie z tego zpbaczę jak mój organizm w moim wieku zareaguje, kiedyś miałem pozytywny efekt
Napisano Ponad rok temu
hcg 5 x 1000 iu c3d lub c4d
liczysz tak żeby ostatni strzał hcg był w tym samym dniu co prop czekasz 3 dni i dajesz clomid
pozdro
Użytkownik pit86 edytował ten post Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
powiedzmy, że zrozumiałem ale mamy jeszcze czas abym to załapał.pozdro
Napisano Ponad rok temu
siemano! za parę dni startuje , chciałem się dopytać jak z tym winem tzn z dawkami, prop co 2 dni przez 8 tyg idzie a winko jak podawać ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam pytanko odnośnie flexa na stawy , mam go aplikować od razu czy jakoś później i jest jakiś tańszy zamiennik tego środka, ale ma być dobry
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy essentiale max załatwi sprawę ochrony wątroby czy koniecznie musi być ta casteina , bo jakoś nie mogę jej dostać u mnie na wsi
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
bjj gdansk gdzie, za ile |
BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO |
|
|
||
Hwa Rang Do - wszelkie info mile widziane.... |
TAEKWONDO |
|
|
||
cos na sile |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
TRENING NA RZEŹBĘ BRZUCHAocena mojego treningu i propozycje innych mile widziane !!! |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Witam jestem ciekaw czy zrobilem dobry wybór |
MAGIA STALI |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu