Witam . Prosiłbym o pomoc jak ułożyć sobie cykl z winstrolu. Chciałbym się troche wyciąć i ogolnie poprawić sylwetke nie koniecznie nabierając dużo masy, nie wiem czy powinienem coś jeszcze dorzucić do tego wina. Nie jebcie mnie za brak wiedzy po to tu pisze. z góry dziękuje
Ile wina??
Napisano Ponad rok temu
Najpierw zapoznać się z regulaminem działu, tematami podwieszonymi i uzyj wyszukiwarki. Powodzenia w czytaniu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
mój wiek to 30 l, wzrost 188, waga 103, na siłownie chodzę od 1,5 roku, od paru miesięcy odżywka białkowa , staram się również trzymać dietę
Napisano Ponad rok temu
prop i wino wino 6 tyg prop 6 tyg
Napisano Ponad rok temu
a jak dokładniej to porcjować tylko prosiłbym nie skrótami bo nie łapie nie których rozpisek
Napisano Ponad rok temu
to tylko świadczy o tym że nie powinieneś brać się za rzeczy o których nie masz pojęcia
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
troche bez pojecia ze sie bierzesz za to
Napisano Ponad rok temu
nie mam pojęcia odnośnie dawek, bo nic jeszcze nie kupiłem i nawet nie wiem ile czego jest w tych fiolkach dlatego nie chce czegoś popieprzyć
Napisano Ponad rok temu
jakies 10 lat temu zrobiłem sobie chyba standard cykla jak na tamte czasy ( omek +metka) i tam jakiejś większej filozofii nie było, to co mi podaliście -1 szy raz mam do czynienia i wole sie dopytać
Napisano Ponad rok temu
To sie weź za miske i trening skoro jestes taki laik, człowiek inteligentny zainteresuje sie tematem poczyta podowiaduje sie i dopiero zadaje pytania na forach po to aby to były pytania rzeczowe a nie wałkowanie milion razy podstaw
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
szukam właśnie ze starych tematów ale wszystkie te propozycje wydają mi się jakieś mega kozackie a nie chciałbym z siebie zrobić potwora, właśnie ta opcja co mi Micek wrzucił 6 tygodniowa nawet bardzo mi pasuje i tylko z dwóch środków, poszperam jeszcze może znajdę dawkowanie na wyżej podany cykl jak nie chce wam się już klepać tematu. W każdym razie dzięki!
Napisano Ponad rok temu
chciałbym się dowiedzieć czy środki na odblokowanie to da rade dostać legalnie bez recepty czy też trzeba kręcić u dila?/
Napisano Ponad rok temu
prop + wino a do tego musi byc dobra dieta przestrzegana 100%. teraz kończę cykl prop + npp+ wino + ephi , i jestem średnio zadowolony ale to moja wina popełniłem błąd żywieniowy.
ogólnie cykl duży plus , dołożyłem ponad 1,5 cm w obwodzie ramienia, ale słabo zeszło tłuszczu szczególnie z brzucha
węgle za wysoko , i tłuszcze za nisko , no i brak systematycznie cardio.
wiec najważniejszą dieta a nie środki , na mecie i enianie się wytniesz a bez diety hu.. zrobisz
Dieta i dieta
13,10,2012------- Sukces waga 93,2 ----- Redukcja w toku ----- Sibutramina zdała egzamin --------
01,11,2012 -------- + 2 cm w bicepsie , pas -1 cm , troszke na +,
Napisano Ponad rok temu
zakupiłem clenbuterol 20 uc 100 tab firma genesis, podpowiecie jak to brać , czy w dni treningowe czy nie. Do czasu zakupu innych środków chciałem wykorzystać czas na zrzucenie zbędnych kg, czy na to jest potrzebna jakaś osłona? przeglądałem tematy z tym związane i propozycje brania są różne więc dlatego pytam, nigdy nie brałem nic podobnego??????
Napisano Ponad rok temu
poki co mam 100 tab wina , ile dokupić do tego propa, żebyście mi ułożyli sensowny cykl i co ewentualnie jeszcze dorzucić do tego , bo kolega proponuje mi bolda ale doczytałem tutaj, że z boldkiem to minimum 12 tyg, a on coś mi tu nawijał o 8tyg, niby do strzała z propa dodać z 0.5cm bolda na raz , czy to w ogóle ma jakiś sens ?? dodam, że nie oczekuje jakiegoś mega rozjebania ale chcę poprawić sylwetkę, co za tego bolda wrzucić albo może z samego propa i wina dam radę zrobić sensowny cykl??
Napisano Ponad rok temu
3 butle propa trzeb miec do cyklu i 2 opakowaania wina
Napisano Ponad rok temu
mam już 30 ml propa i 100 wina, koniecznie kupić 2-gą setke winka?? i jak ma wyglądać ten cykl?