generalnie owaliłem już 27 strzałow i 3 tab wina kazdego dnia , mam jeszcze 13 fiolek i jakies 25 tab wina
Ile wina??
Napisano Ponad rok temu
cześć wam ponownie!! no chłopaki wszystko jest można powiedzieć cacy ale zrobił sie problemik odnośnie utrzymania erekcji , nie jestem do końca przekonany czy to wina cyklu ale chyba od tego zaczne, co robic? jaki lekarz? w jakiej kolejności gdzie sie udać, jakieś skierowanie , jak to wszystko ogarnąc? chyba że samemu jakoś sie ratować? generalnie ciągne dalej tego cykla bez większych zmian, prop co 2d i nic więcej, przez cały cykl prop firmy malay, ale ostatnio nie było i kupiłem pharmy prosten, i nie wiem czy to zbieg okoliczności ale wtedy chyba coś sie zaczęło dziać na złe z małym, przy zmianie na pharme wyjebałem też troche węgli co mnie troche wysuszyło, wspominam o tym bo nie wiem czy to może mieć wpływ na problem, teraz jeszcze dokupiłem jakiejś inny firmy nie pamiętam jakiej, wjebałem 2 strzały i myślałem, że może cos sie poprawi ale jakoś nie bardzo, Co działać dalej?? pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
czy to co mi podałeś to da się ocenić po badaniu krwi i moczu? bo byłem u rodzinnego i wypisał mi wszystko chyba co możliwe do zbadania tylko nie wiem czy estrogen i prolaktyna też sie na to załapie czy trzeba jakieś odzielne badanie robic?
Napisano Ponad rok temu
po badaniach wyszło tylko to, że mam zajebiscie gęstą krew nic poza tym, prolaktyny i estro nie robiłem, bo za pożno o tym przeczytałem , ale dostałem od lekarz tab acard i nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale po 3 dniach wszystko wróciło do normy, za miesiąc jeszcze jedne badania wtedy od razu zrobie prolaktyne i estrogen , narazie jest luz.pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Każdy kto chwyta za doping wie że trzeba brać acard bo sterydy zwiekszaja ilość czerwonych krwinek znacznie zagęszczając krew a kwas acetylosalicylowy ta krew rozrzedza.....
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
fajna informacja szkoda, że po czasie. Prześledz cały wątek, pytałem co brać doodatkowo i nikt mi o tym nie wspomniał , ale nie winie was za to, już jest wszystko ok. pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Myślisz że każdy tutaj czyta każdy temat? Ja myslę że nie bo sam czytam tylko ułamek.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
tak z ciekawosci wszedłem na forum zobaczyć co się dzieje i chciałem wam tylko oznajmić, że kuźwa jeszcze nie skończyłem tego cyklu, a miał być 3 miechy:) ale właśnie mam jeszcze jeden cały i mam nadzieje ostatni flakon propa i robie odblok, przerwa jakies 3-4 miesiące i znowu coś odpale. pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
właśnie policzyłem że jakieś 120 strzałów poszło tzn będzie z tym ostatnim flakonikiem, jak dla mnie grubo, żebym wiedział że to sie tak rozwinie to troche popodbijał bym dawki, a tak praktycznie cały czas po fiolce wbijałem, jeden miesiąc po dwie ale wtedy myślałem że mi łeb rozsadzi
Napisano Ponad rok temu
hcg zaaplikuje jak skończe ten flakon, a jeżeli chodzi o efekty to najlepsze do oceny by były fotki ale ich nie mam, ja tam jestem zadowolony chociaż wiem że mogło by być lepiej, praca troche utrudnia
Napisano Ponad rok temu
witam! posiadam Ovigil 5000iu x 3 opakowania i Tamoxifen 20mg x 30 tab , jak to dawkować ? dzisiaj jebnąłem ostatniego strzała propa. pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ostatni strzał hcg wbijasz z ostatnim strzałem propa a potem tamox \ clom
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se