rok z przerwami.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Obecnie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mialem diete ktora przerwalem w zwiazku z czym cialo sie zmienialo, aktualnie mam nowa diete.
Pierwszy cykl mialem z GAIN FAST i Kre Alkalyn, teraz mam cykle z Cell Pump, No-Xplode i Kre-Alkalyn(Polecam).
Pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale postęp super niemożna zaprzeczyć
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Uznam to za komplement :! to ja, jesli nie wierzysz to trudno )Z mojego punktu widzenia to są foty dwóch typów ....heh Oceniajcie Nie przeszkadzam ...hehe
(pozatym nie wiem dlaczego mialbym wchodzic na forum wklejajac fotki obcych osob i mowic ze to ja po roku pracy)
Napisano Ponad rok temu
jestem tego samego zdania!Z mojego punktu widzenia to są foty dwóch typów ....heh Oceniajcie Nie przeszkadzam ...hehe
i nie gadaj ze zrobiles to w rok i to jeszcze z przerwami i na samej diecie i odzywkach takie kity wciskaj malolata na tym forum
i ja bym ci dal odrazu bana bo to nie jestes ty pocwicz rok z przerwami na koksach i zobaczymy czy bedziesz tak wygladal
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
popieram zmasa nawet dziary urosly,odemnie ost za oszustwojestem tego samego zdania!
i nie gadaj ze zrobiles to w rok i to jeszcze z przerwami i na samej diecie i odzywkach takie kity wciskaj malolata na tym forum
i ja bym ci dal odrazu bana bo to nie jestes ty pocwicz rok z przerwami na koksach i zobaczymy czy bedziesz tak wygladal
Napisano Ponad rok temu
Koksik dawaj Swoje fotypopieram zmasa nawet dziary urosly,odemnie ost za oszustwo
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
dopiero dzisiaj zaczelem cwiczyc jestem mlody stazem ok 1 dzienKoksik dawaj Swoje foty
Napisano Ponad rok temu
dopiero dzisiaj zaczelem cwiczyc jestem mlody stazem ok 1 dzien
hahaha xD
koksik jak zawsze wyluzowany
trening czyni mistrza!!!
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
trening czyni mistrza!!!