7 miesiąc
Napisano Ponad rok temu
To ja po 7 miesiącach ćwiczeń. Od początku moim celem była masa. I co myślicie ? Narazie załączam fotke pleców bo tylko taką mam, ale z czasem dorzucę resztę. Wszamałem już kilka kg gainerów vitalmaxa, 3kg megabola 737, nitrox (bio techu) , cykl na krecie mono i dextrozie.
Moje Wymiary:
wzrost:180cm
waga: 76kg
biceps:38cm
pas:83cm
udo:58cm
a rekordów nie sprawdzałem. Na płaskiej ostatnią serię robię 60 na 6 powt. Martwy Ciąg 160 kg na 2 razy. > Moje ulubione Ćwiczenie )
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jedna fotka. Jak morzecie to wypowiedzcie się nad czym muszę intensywniej pracować. Pozdrawiam.Witam wszystkich
To ja po 7 miesiącach ćwiczeń. Od początku moim celem była masa. I co myślicie ? Narazie załączam fotke pleców bo tylko taką mam, ale z czasem dorzucę resztę. Wszamałem już kilka kg gainerów vitalmaxa, 3kg megabola 737, nitrox (bio techu) , cykl na krecie mono i dextrozie.
Moje Wymiary:
wzrost:180cm
waga: 76kg
biceps:38cm
pas:83cm
udo:58cm
a rekordów nie sprawdzałem. Na płaskiej ostatnią serię robię 60 na 6 powt. Martwy Ciąg 160 kg na 2 razy. > Moje ulubione Ćwiczenie )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poniedziałek Klatka i Triceps
wtorek Plecy i Biceps
Środa --------
Czwartek Barki Kaptury
Piątek Nogi(ale te nogi to w te 7 miesięcy to robiłem kilka razy ;p ) na nogi nienarzekam bo sporo jeżdżę rowerem i mam je dobrze umięśnione.
Od września zmieniam plan treningowy tzn przekładam 2 partie. Chce do pleców dać tric a do klatki bic, wtedy będę miał tak jakby bic i tric ćwiczony 2x tygodniowo.
Mam jeszcze pytanko może ktoś by mi doradził co robić z tymi rękoma ( bic, tric, przedramię, barki) może trenować po 2x w tygodniu każdą tę partię? Przedramię też rzadko kiedy robię, ale przecież ćwiczę je gdy wykonuję martwy ciąg, przy takim ciężarze dobrze je czuć.
Bo moge jeszcze po wakacjach w roku szkolnym dowalić sobie sobotę i niedzielę i wtedy będę miał 6 dni w tygodniu treningi. Jeżeli morzecie to doradźcie mi coś z tymi mojimi nieszczęsnymi rękoma, bo mam je w porównaniu do reszty małe , za małe ;/ ( od września planuje cykl na XP albo v12.
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli wyciskasz 6 razy 60kg to hmmm naukowcy zbadali ze ten kto wyciska 6 razy jakis ciężar to jest to 80% maxu
To mozesz sobie obliczyc rekord ale najlepiej go sam sprawdź
Tutaj chyba sie nieda postów edytować
6dni treningu w tygodniu to przesada
A ile masz lat ? pamiętaj ,że martwy jest niedobry dla kręgosłupa w mlodym wieku
Napisano Ponad rok temu