Mam do was pytanie na obiadek mam kasze i rybe,wlasnie nie jestem pewien czy moze to byc tez makrela???
A inne ryby powinnem gotrowac??? czy moge je smazyc na oliwie z oliwek???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Makrela chyba nawet lepsza od tuńczyka więc nie widze zastrzeżeń co do jej spożywania. Najlepiej jakbyś robił/a ryby na parze wtedy są zdrowsze bo nie tracą cennych składników odżywczych (witaminki/minerały i inne takie).

Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Ryby |
Artykuły i Ciekawostki |
|
|
||
Jedz ryby i bądź zdrowy jak ryba! |
Diety |
|
|
||
Anatomia ryby – sprawdź, jakie ma właściwości! |
Diety |
|
|
||
Jakie ryby najlepsze do diety? |
Kuchnia |
|
|
||
[S]Fenix L1P nówka/prawie/ ale dwa tryby świecenia!!!! |
TACTICAL GEAR |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Tomyśl - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu