Witam Was bardzo serdecznie!
Czujecie ten zapach? Wyraźna woń unosząca się w powietrzu - tak, świeża krew. Czas rozruszać forum!
DLACZEGO DZIENNIK?
-> dodatkowa motywacja
-> cenne porady ekspertów
-> codzienne wpisy, jadłospis
-> świetna zabawa?
DLACZEGO SIŁOWNIA?
Od młokosa wstydziłem się, własnego pięknego ciałka. Mijała 13 wiosna życia, a waga wskazywała 95? (to jest masa, chłopaczki).
Obecnie lat 19, 81 kilogramów, 187 cm wzrostu - zależy mi na zbudowaniu sylwetki, której nie będę się wstydził, ciała, które w końcu, będę śmiało pokazywał!
Brak kompleksów, lepsze samopoczucie oraz dyscyplina! DYSCYPLINA - dlatego tak cenie siłownie! Dieta, treningi, odpoczynek - wszystko jak najściślej! 
DUŻY BICEK, MIĘSIEŃ CZWOROGŁOWY, KLATA, CIĘŻARY - kto, jak nie Wy, mnie zrozumie?! 
CEL?
-> Planuje do listopada zgubić zbędny balast (boczki, tłuszcz w okolicach klatki) około 5 kilogramów.
-> Następnym celem, będzie nabranie tkanki mięśniowej Ale to wszystko w swoim czasie.
STYL PISANIA?
Codzienne wpisy - przejrzyste, zwięzłe. Spis jedzenia czy treningów.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
REDUKCJA
Po rozważeniu kilka wariantów, licznych porad fachowców - zdecydowałem o redukcji. Z aktualnej wagi 81 kilogramów, chce zejść do 75 (bardziej zależy mi na pozbyciu, zbędnej tkanki tłuszczowej).
Zdecydowałem się na 2 miesięczną sielankę z I.F.'em.
Jestem obecnie na 3 dniu diety, przedział czasowy to 12-18. Staram się ograniczać wszelkiego rodzaju cukry, węglowodany - głownie opieram się na kuraku, indyku, warzywach, OGROMNYCH ILOŚCIACH WARZYW. Stały karnet na siłownie, wykupie dopiero na początku przyszłego miesiąca (obecnie od 2 tygodniu, ćwiczyłem u znajomego na domowej siłowni). Przez ostatni miesiąc miałem hopla na punkcie, siłowni, oglądam każde możliwe filmy jutubowe, czytam bardzo dużo artykułów oraz słucham znajomych z genialnymi efektami.
WSTĘP!
Udało się! Uf, początek za mną - czas wziąć się do roboty. Już jutro (25.09) w godzinach wieczorowych, wrzucę notkę z rozpisanymi posiłkami, ewentualnym treningiem, może zdjęcia?
HI5!
Użytkownik Kamilowaty edytował ten post Ponad rok temu

będę kolejne dobre wpisy miejmy nadzieje
 będę kolejne dobre wpisy miejmy nadzieje 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook