hej mam taki pytanko!mam kreatyny 0k 500g tylko nie mam na niej daty waznosci a lezala mi w szafce ponat rok otwarta tzn otwarta ale zamknieta w puszce i schowana w suchym zaciemnionym miejscu i pytanie mam takie czy nadaje sie ona do uzytku?czy ma swoje wlasciwosci?
ważność kreatyny
Napisano Ponad rok temu
ja bym to zjadł i się nic nie bał najwyżej dostaniesz sraczki i tyle
jak była trzymana w suchym miejscu to raczej nic z nią nie jest
pzdr
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Jak pisze kolega wyżej, spróbuj, ale wydaje mi się że nic Ci nie będzie. A powiedz co ta za firma co nie widać daty ważności na kreatynie?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Jak pisze kolega wyżej, spróbuj, ale wydaje mi się że nic Ci nie będzie. A powiedz co ta za firma co nie widać daty ważności na kreatynie?
heh mam w innnym opakowaniu teraz:)a crea z activlab jabłczan
Napisano Ponad rok temu
Spróbuj i daj nam znać czy jest okej.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
dzis po trening wypilem i brak skutkow ubocznych jedynie co po kreatynie zawsze to czesto chodze lac:p
Napisano Ponad rok temu
hej jem ta kreatyne tylko w dni treningowe 5 g przed i 5 po treningu i powiem wam ze mam wrazenie ze dziala duzo lepiej szczegolnie widac ze klata mocno dopompowana i to nie tylko moje spostrzezenie a cwicze 2 jak sie uda 3 razy w tygodniu ze wzgledu na prace (ostatnio 7 dni w tygodniu)
Napisano Ponad rok temu
kreatyna nei da Ci pompu - wmawiasz sobie. ale skoro efekty na plus - to najważniejsze
Pozdrawiam
m7k
Napisano Ponad rok temu
co za ludzie!!!przeczytaj jeszcze raz co napisalem albo najlepiej wszystkie odpowiedzi a potem sie wypowiadaj chodz mysle ze za duzej wiedzy nie masz!!w calym poscie chodzi o przeterminowana kretyne i to dosc sporo i nie napisalem me daje mi pompy tylko ze miesnie sie dopompowane(pewnie wiecej wody zebral)sa wieksze i pelniejsze co za tym idzie!!!a tak dla cie "m7k" pozwole sobie wstawic link ktory ci pomoze w zdobyciu wiedzy http://forum-kultury...ótko-i-zwięźle/