WSTĘP
Witam wszystkich nazywam się Sebastian mam 14 lat .Moim celem jest spalenie tkanki tluszczowej , aktualna waga to 66 kg , chciałbym spalić do 55 kg , mój wzrost to 163 cm . Jak miałem 11 lat byłem chudy wręcz nie do poznania , 153 cm i 43 kg wagi , wtedy duzo chodziłem po dworze , poprostu bardzo lubiałem sport , byłem na wszystkich zawodach szkolnych zawsze , teraz juz mniej bo waga troszeczke wzrosła . Gdy dostałem komputer siedziałem długo przed nim nie umiałem się odciągnać , aż troche sie zgrubło , teraz zdaje sobie sprawe , co straciłem , i chce to jakoś naprawić póki jestem młody
DIETA
Jest to dość mało znana na naszym forum dietka ,mianowicie chodzi mi oto , zeby jeść połowe mniej jadłem myśle zawsze troszke wiecej, niz potrzebowałem nie potrzebne podjadanie pomiedzy posiłkami ciasteczek i batoników zrobilo swoje .
Od dzisiaj zaczynam własnie jeść połowe mniej wiem , ze to nie łatwe zadanie , ale myśle , ze dam rade , ogolnie spedzam 1/3 czasu w szkole i tam bede jadal 1-3 posilki .
TRENING
2-3 razy w tygodniu bedę jezdzil na rowerze
Będę pisać codziennie , co jem i jakie posiłki , pozdrawiam wszystkich i liczę ze mnie bedziecie wspierać .