Soczysta pierś z kurczaka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli idzie o rybę, to robię tak, że poza podstawowymi pieprzem i solą posypuję rozmarynem najlepiej świerzym, zawijam w folię alu i do piekarnika - dusi się tak. następnie po wyjęciu z piekarnika na talerz, można dać oliwę z oliwek jeśli ktoś lubi, no i polać sokiem z cytryny świeżo wyciśniętym - dla mnie rewelacja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tortilla
- Ponad rok temu
-
Morszczuk
- Ponad rok temu
-
Sałatka z kurczaka
- Ponad rok temu
-
Najpowszechniejsze danie - kurczak z ryżem dla amatorów.
- Ponad rok temu
-
Potreningowy szejk
- Ponad rok temu
-
Sos Czosnkowo - Paprykowy
- Ponad rok temu
-
Batoniki Proteinowe
- Ponad rok temu
-
Placuszki na Słodko - Jabłkowe
- Ponad rok temu
-
Hardcorowe Śniadanie
- Ponad rok temu
-
Kakaowy omlecik (placek KUBY)
- Ponad rok temu